Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

99 hyundai accent 1,3 lx kış lastiği tercihi

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda bilgekagan2066 tarafından 13 Eylül 2012 tarihinde açılan konu

1. bilgekagan2066

bilgekagan2066 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    orhan kemal turkdogan
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    merhaba
    arkadaslar kış lastiği alacam ancak karar veremedim deneyimimde yok çok fazla ana bayiden fiyat araştırması yaptım 175/70/r 13 için kışlık lastik

petlas 100tl yol yardımı var 2012 model
    michelan 150tl yol yardımı var 2012 model
    lassa 130 tl yol yardımı var 2012 model
    pirelli 115 tl yol yardımı yok 2011 model ilk hafta lastiği depoda bekletilmiş
    goodyear 130 tl yol yardımı yok 2012 model
    brigstone 145 tl yol yardımı var 2012 model

tüm modellerde lastik değiştirme ve saklama toplam ücret 60 tl baharda ödeme yapılıyor yanı yazlık lastıklerı almaya gelirken

ben lassa almaya karar verdım kullanan arkadaslar varsa bilgi verebilirmi ( lastikler 2012 modeldir yani sıfır)

2. hunterrock11

hunterrock11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    sezayi tunca
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    merhaba bende 1.3 accent 1998 model var bende lastik alıcam arkadaşım umarım bilen biri cevap verir bende faydalanırım

3. -OmeR-

-OmeR- Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk Şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Lütfen profil bilgilerinizi güncelleyiniz.

4. akıncıatıcı

akıncıatıcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    merhaba arkadaşlar. geçen sene sahibinden.com da 4 aden kışlık lastik aldım 2. el olarak .satıcı ile buluştuk 150 tl istiyordu birazdaha pazarlıklar 130 tl ye düşürdük. lastiklere bir baktık kısa bir anlık şok yaşadık ama belli etmedik lastikler sanki sıfır hiç kullanılmamış ankarada çok az kullanılmış araç satılmış ve lastiklerde kalmış elden çıksın diye satıyormuş sahi. tereddüd etmeden aldık. tane fiyatı 150 tl gibi iken ben 4 tanesini 130 tl ye aldım. geçen kış istanbul daki kar durumunu bilenler bilir ben o karda zincirsiz ara sokaklar dahil sürekli aracımı kullandım aldığım lastikler sayesinde. kesinlikle süper karda itediğiniz tepkiyi lastikler sayesinde alabiliyorsunuz . deseni sayesinde tam bir kar lastiği diyebilirim. ve aynı zamanda yağmurlu ve kuru soğuk yolda ve havalarda mğkemmel fren ve yol tutuşa sahip. lastiğimin markası pirelli car winter ege. ve aynı zamanda çivi delikleride var çivi çakılabiliyor. kesinlikle tavsise ediyorum. bu kış önümdeki araçlar hafif yokuş yukaru çıkamadıkları için yoldeğiştiryorlardı. ben bu lastiklerim sayesinde şov yaparak o araçların yanından o ykuşu çıkıp e-5 oto yoluna çıktım sorunsuz bir şekilde. ve üstelik nerde az aracın gectiği karlı sokak ve cadde var ise oralardan işe gidip delmeyi terçih ettim. lastiklerim mükemmel.markayı övmüyorum. benim markam bridgestone ama onun kışlık lastiklerini denemediğim için asla yorum yapamam. ben deneyimlerimi anlattım. gerisi size kalmış 98 hyundai accent 1.5 gls 176 bim km. mercedes dahil fiorino ford transit minibüs vr bir çok araç yol verdiler hyundai me :)

Bu Sayfayı Paylaş