Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

99 Accent Benzinde Stop Ediyor Acill Yardım

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda gsliahmet tarafından 22 Mart 2017 tarihinde açılan konu

1. gsliahmet

gsliahmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Ahmet Söylemem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    öncelikle herkese mrb arkadaşlar

99 Accent 1.5 gls yumurta kasa aracımda son 2 haftadır sorun oluştu aracımda yarı sıralı sistem dedikleri marşa bastığında araç ilk benzinde hemen ardından aracı yürütmeden gaza dokunduğun anda gaza geçen değişik bir lpg sistemi var ayrıyeten birde lpg tuşu var kapatıp açtığın lpgyi kapattığında sürekli benznde çalışıyordu aracım ancak son 2 haftadır araç benzine geçirdiğim zaman bir teklemedir bir stop etmedir gibi sorunları oluyor şimdi aracı lpg kapalı iken çalıştırıyım benzinde araç marş alıyor gaz veriyorum durduğum yerde ayağımı gazdan çektiğim anda devir ibresi sıfıra iniyor stop ediyor yada ayağımı gazdan çekmeden hareket ettiriyorum 3000 devirlere geldiğinde araç silkeleniyor resmen ve eksozdan aşırı bir siyah duman ve pat pat ses geliyor bunu aracı hareket ettirmesemde bu sesleri ve siyah duman atmayı gaza bastıkça yapıyor aracı lpg açıkken çalıştırayım mecbur marşa bastığım anda gaz pompalıyorum ilk benzinde çalıştığı için hemn gaza geçsinki stop etmesin diye araç lpgde normal çalışıyor ancak seyir halinde iken örneğin 120 km hızla giderken ayağıgımı gazdan çekip debriyaja bastığım zaman ibre 0 düşüyor ancak araç stop etmiyor veyada bu hareketi rampa aşşağı inerken hız ne kadar olursa olsun debriyaj frende giderken ibre 0 değiyor ancak araç stop etmiyor normal durduruyrum aracı boşta çalıştırıyorum ibre 0 yakın 300 devirde felan kalıyor sizce sorunum ne olabilir arkadaşlar burda ustalar pis benzin dediler motor hava alıyor dedilerenjektör olabilr dediler ustalara çarpılmak istemiyorum sizce sorun ne olablir birde gazda iken tekleme felan yapmıyor eksozdan siyah duman çıkmıyor

2. gsliahmet

gsliahmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Ahmet Söylemem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:

buyrun arkadaşlar buda aracın çalışırken rölanti deki hali video da 29.saniyede tam stop edecek gibi oluyor ama etmiyor 50.saniyeden sonra gaza yüklendiğimde ise eksozdan öyle bir benzin kokusu ve patırdı geliyorki araç yarış motoru gibi çalışıyor ve sarsılıyor zrölantinin durumu ortada hafif bi gaz veriyorum devir ibresi sıfırdan zor topluyor kendini sizce sorun nerde olabilir

3. Avast

Avast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Yasin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Sayın ahmet sorununuz debimetrede bu sıralar ne oluyorsa bu benimkiyke birlikte 3. Debimetre sorunu veren araç aracın hava akış metre soketini çıkarın öyke deneyin birde bekliyorum sonucu hava akışmetre hava filtresine giden boruda

4. Avast

Avast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Yasin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Eğer akış metrede düzelmezse boğaz kelebeği enjektör temizligi falan yağılabilir benim araöta lpg de yapıyor şuanda aynı sorunu

Bu Sayfayı Paylaş