arkadaşlar merhaba; 2 ay önce aldığım sonata aracım ile artık aranızdayım. sitede bikaç konu açtım belki görmüşünüzdür. hemen hemen hergün mutlaka siteyi ziyaret ediyorum ve gerekli gördüklerimi aracıma uygulamaya çalışıyorum fakat şunu farkettim ki çok soru var ama cevap yazan çok az inşallah bu konuda iyileşme olur. kocaeli hyundai MOBİS fabrikasında grup lideri olarak çalışmaktayım, i10 ve yeni kasa i20, crossover üretimi yapıyoruz isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. herkese kazasız arızasız günler....
Aramıza hoşgeldiniz. Forumda sonata kullanan az olduğu için sonata kısmı aktif olmayabilir. Aynı durum Xd2 kısmında da mevcut. Umudumuz bu araçları kullanan daha fazla kullanıcının kayıt olup aktif olması.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyorum. Sonata kullanan sayısı da XD2 kullanan sayısı da az. Hatta XD2 sahiplerinden arabalarını satmayı düşünenler varmış sanırım
hoşgeldiniz, siz yazınca ilgimi çekti, Hyundai MOBIS, bizim bildiğimiz hyundai mi? yoksa MOBIS adında farklı bir şirketle ortak kurulan bir yer mi?
Aramıza hoşgeldiniz Cemil bey. Hayırlı olsun aracınız. Hyundai fabrikasında çalışıyor olmanız ne güzel.. Baharda havalar güzelleşince forumdan arkadaşlarla sizi ve fabrikayı ziyaret etsek ne güzel olur
teşekkür ederim settar bey, fabrika ziyareti için bişey diyemem şuan ama gelirseniz bi çay ısmarlarız.
hoşgeldiniz cemil bey. nedir bu i 10 , i 20 cilerden çektiğimiz yahu Aracınızın tanıtımını ilgiyle bekliyoruz. V6 Otomatik araçları oldu bitti çok severim bir gün mutlaka imkanım olursa sahip olacağım
mobis aslında hyundai'in modül tedarikçisi konumunda ama tepede hyundai grubuna bağlı zaten aile şirketi olan hyundai her şirket aile bireylerine ait mesela hyundai glovis ile lojistiği, hyundai steel ile sac şekillendirmeyi, hyundai mobis (modül bilgi sistemleri) fren ve süspansiyon modüllerini yapma gibi işleri aileye dağıtarak hem şirketi genişletmiş hemde mal yabancıya gitmemesini sağlamıştır. türkiyeye 2013 de üretime başlamış daha önce hyundai içinde yapılan bu işleri ayrı fabrika kurarak farklı ülkelerde olduğu gibi mobis üzerinden yaptırmaktadır.