Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

99 1.5 Gls Ye Kaç Para Istesem?(i30 A Geçiş Olabilir)

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda 0.farukk tarafından 24 Mart 2017 tarihinde açılan konu

1. 0.farukk

0.farukk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Merhabalar, 99 model 245 binde 1.5 gls (yeni lpg) , ABS'SİZ airbagsiz aracıma ne kadar fiyat etiketi koymam gerekir? Kaput değişik sağ taraf alttan boyalı.Aracın gidişi duruşu boyası vs düzgün.Belki egzoz bakımı isteyebilir. İnternete göz attım kimi yumurtalar admireyi geçmiş kimileri de 13 bin istemekte, elbette fark olur fakat eski arabalar da bu kadar fark olması kafamı karıştırdı.Mutlaka elden çıkarağım fakat yerine ne alacağımdan da emin değilim, i30 crdi 90 team düşünmekteyim yada 308 hdi.
    düzenleme:abs airbag bilgisi eklendi.

2. esef

esef Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    239
    Ad Soyad:
    esef kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    arabayı görmeden fiyat vermek yanlış olur ama anlattığınız gibiyse 16,000 yazıp 15,500 veya çok acilse 15,000 e bırakılabilir

0.farukk bunu beğendi.
  3. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Hocam fiyatlar çok değişken çünkü herkes yaza doğru iyice artar düşüncesiyle bir fiyata çekip avını beklemekte tabiri caizse..
    Şimdiye kadar bir sürü araba sattım.Ancak şunu söyleyeyim yumurta kasa accent i satıp parasını elinize alinca hiçbir şey ifade etmiyor.O para o arabayi vermiyor..Boş araçlar aslında ama Bir bağlılık var duygusal :) yakın zamanda 14.000₺ye 99 1.3 lx sattım.Profilimdeki araç . Hiçbir sorunu yoktu 198.000 orj km idi. 2yilda akü dışında hiçbir masrafı olmadı. Satınca çok üzüldüm

Velhasıl aceleniz yoksa ve aracınıza güveniyorsanız 17 gibi açın bekleyin.Acelesi yoksa 16.500 idealidir.

0.farukk bunu beğendi.
  4. Zulfadli

Zulfadli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Mehmet Akay
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Geçen hafta 158binde 1.5 gls aracımi 14.750 ye sattım.Kasa çok düzgündü;değişen-darbe vs yoktu.Boyalı parçaları ve boya isteyen parçaları vardı.Birde benzin enjektörlerinin temizlenmesi-değişmesi,sol aks körüğünün yahut kafasının değişmesi vb gibi ertelenmiş masrafları vardı.
    Fikir vermesi açışından anlatmak istedim.

VVadam ve 0.farukk bunu beğendi.
  5. 0.farukk

0.farukk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Teşekkürler, takasla geldiği için bu kasa halkında bilgim yoktu ancak benim bekledigimden iyi çıktı o yüzden acelesi yok 17 binden kapiyi açmak uygun olacak gibi. Tekrardan teşekkür ederim

Zulfadli ve VVadam bunu beğendi.
  6. 0.farukk

0.farukk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Merhabalar, bugün oto pazarında söylediğimizi doğruladım :) 17500 dedim soranlara 16750 ye kadar nabız yokladim, 3 - 4 haftaya büyük ihtimal satarım. 15-15.50 bine bugün kesin satılırdı. (Nasip işi ayrı benim müşteriden gözlemlediğim)

Bu Sayfayı Paylaş