Merhabalar, henüz 1 haftalık olup takas ile geldiği için çok binmeyi düşünmediğim beyaz renkli Accent e sahibiyim.Geçen gece bi patirti geldi inip baktim sağ (yolcu) tarafı sis farinin camı düşmüş. 35 liraya sıfır lamba var fakat mevcut lamba sarı renkli olduğu için renk farkı olur mu? Iki lambayı da mi değiştirmek gerekir? Sadece cami nerde bulabilirim Sanayide - çıkma cida arayacak vaktim maalesef yok. Yol gösterenlere şimdiden teşekkür ederim
Karatay oto yada eski sanayide parçacılar var. İskender Usta, Benli Hyundai , Kore/japon parçacısı gibi, ordan temin edip, oto elektrikçiye yada İskender usta kendi de takar. işinizi çözebilirsiniz.
Takmayı kendim de hallederim büyük ihtimalle umarım uygun şekilde bulabilirim, kardeş komple degiscek bu tek cam satilmaz demelerinden korkuyorum
Üstad öğrenmek istediğim oydu, tek camı bulmanın kolay olmayacağını doğrulamış oldum. Söylediğiniz gibi komple almak en mantıklısı gibi. Teşekkür ederim.
kardeşim almadıysan eger ben sana tek sarı renk camı gönderiyim ben beyaza çevirdiğim için sarı camlar duruyodu bakıyım bulabilirsem sağlamsa sana ücretciz bir şekilde gönderiyim
İlgin için teşekkür ederim. Bugün öğlen satın aldım. Ampuller sıkıntıliymis baglantilarinda da sıkıntı varmış 50 liraya ampulleriyle 1 çift sis lambası aldım. Yani sadece cam ile halledilebilecek bir durum yokmuş. Tekrar tekrar ilginiz ve yardimseverliginiz için teşekkür ederim