slm arkadaslar benim 98 model accent gls otamatik vites arabam var bu araba4.vitese geçmiyoryaklasık3 aydırgitmedigimtamirci kalmadı sanjımanda sorun yok diyorlar beyinde belki vardır diyorlarfakat beyin bulamıyoruz.aslında bulundu adana da adam cıkma beyine 1500tl diyor.yani kafayı yiyecem .basına böyle bi sorun gelen varmı lütfen yardımcı olsun.araba ara sıra vitese gecmemezlik yapıyordu sonra yavas yavas bu olay arttı şimdi hiç gecmiyor .herkese slm.....
beyini temizlettirin , genelde çapak oluyor ... selenoidlerdende kaynaklanıyor olabilir , büyük ihtimallede selenoidlerdendir ...
selonoidler bakıldı bisey cıkmadı zeytinburnuda otamatik sanjımancıya götürdüm .suanda beylikdüzündeyim 1 hafta sonra kurtkoye tasınıyorum
Pulse sensör olarakta geçer, arıza yaptıysa yada şanzımandan yanlış değer okuyorsa vites geçişlerinde sorun yaşatır.
ben burdan accent ve exel onarım kataloğu indirmiştim onda var yazıyor.benim araçta otomatik over drive anahtarında sorun olabilir.bence o kataloğu indir ordan bi incele...