herkese merhaba 98 model otomotik yumurta kasada cut off yakıt kesme sistemi varmıdır var ise lpg deykende çalışıyormu cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler....
teşekkürler serdar bey. lpg kiti atiker safefast ancak destekleyip desteklemediğini bilmiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...
evet serdar abi bunun cvbını bende merakla bekliyorum bendede atiker safe fast var admire 1.3de cut off var ama lpg de bundan faydalanabiliyor muyum.çünkü ben hep cut off sistemini kullanıorum rampalarda eger işe yaramıyorsa bosa atıcam bundan sonra
Brc de enjektör sesi çok fazla çıktığı için net bir şekilde anlaşılıyor. Rampa aşağı viteste inerken 2000 devirden yüksekse sesi kesiyor. moturun sesini dinleyerek enjektör sesine göre hareket edebilirsiniz. Tabiki benimki gibi sesli çalışıyorsa Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
enjektörlerin bir tanesinin kablosuna kablo ekleyip içeride küçük bir led taksak içeriden bakılır hangi devirde led ışığın yanıp sönme hızı ve cut off tayken tamamen söndüğünü görebiliriz ve hangi devirde veya hangi sürüş tarzında ışığın yanıp sönme hızı ile ekonomik sürüş yapılabilir... olabibilir diye düşünüyorum