Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

98 Model 1.3 Ls Lpg De 100 Km De 13.5 Litre Yakmaya Basladi Lütfen Yardım Imdaatttttt

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda volkan81 tarafından 4 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. volkan81

volkan81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan acar
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Slm arkadaşlar 98 model yumurta kasa 1.3 ls aldım 6 ay önce o zamanlar lpg 2.1 lira falandi yakıtta normal geliyordu bana şehir içi 23 kuruş uzun yolda 18 kuruş yakiyirdu neyse bu aralar aşırı yakmaya basladi oylemi şehir içi 32 kuruş falan uzun yolda tam hesap yapamadım ama 25 litrelik lpg tankı 203 km de bitti normalde 260 km falan gidiyordu bu arada daha once baskı balata buji ler değişti ama yakit bunlar değiştiren sonra artmadi daha sonra arttı aracin çalışması falan gayet normal sadece motor sıcakken gaz vermeden calismiyor hepsi bu hele sogukken tek Marsta alıyo neyse bu yakit artma olayı nasıl olur lütfen yardımcı olun yoksa satacak aracı ha bu arada arac 215 binde falan ayrıca samsunda bu işten anlayan ii bi usta öneren varmi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum imdaaaaat

2. sinanerdem

sinanerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    Sinan ERDEM
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    1. hava filtresinin önü lpg takılırken biraz kısılır. Orayı bulun ve haddinden fazla mı kısılmış bir bakın. Hava filtresini kontrol edin değişim zamanı gelmiş olabilir.
    2. lpg ayarı araç rölantide hangi devirde çalışıyor kontrol edin ve lpg'ciye ayarlattırın.
    3. karbüratör temizliği karbüratör zamanla toz kurum vs barındırmaya başlar. Karbüratörünüzün temiz olduğundan emin olun.
    4. Araçta kompresyon düşmesi var mı bilemiyorum fakat segmanlar veya gömlek aşınmış olabilir.
    Ucuzdan pahalıya doğru sıralama bu şekilde yanlışlarım varsa affola.

yvz bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş