Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

98 lx otomatik cam sorunu .......

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda accent_ tarafından 19 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. accent_

accent_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    fatih kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Mrb arkadaşlar aracımın geçenlerde sol ön camı inip kalkarken yavaş ve sıkıntılıydı. Ustaya götürdüğümde iç döşemeleri söktü ve camın inip kalktığı kısımları yağladı sprey fln sıktı camın inip kalması düzelmişti. Cam motorunda bi sıkıntı fln gözükmüyor demişti. Şimdi ise sol ön cam hiç inip kalkmıyor sorun ne olabilir acaba ???

2. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Motor sorun yapmis olabilir yada asagi yukari calisan mekanizmanin arasina birsey sıkısmıstir fitil kopup araya girmis olabilir

3. gavil

gavil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Düğmelerde sıkıntı olabilir.

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    yüksek ihtimal düğmede sorun var.. sağ taraf sorunsuz çalışıyor mu? eliniz yatkınsa düğmeyi tırnaklarından sökün.. elinize alın.. 4 tane tırnak olcak onları da sökün.. mekanizmanın içini bi temizleyin.. belki oksitlenme yapmış olabilir.. veyahut tırnak kalınlığında tuşun basmasını sağlayan bi parça var.. o parça işlevliğini yitirmiş, aşınmış olabilir.. 20-30 liraya değiştirebilirsiniz.. Accentlerin kronik sorunlarından biridir.. ben 9 yıldır kullanıyorum 4 kez değiştirmişimdir heralde :D

sol sürücü camı fitilinden çıkıyor mu? cam açılma sesi gelip de açılmama mı yapıyor? cam tamir olduktan sonra normal kalkıp inmeye başladı demişsiniz.. kaç gün sonra hiç çalışmama meydana geldi.. acaba soketi mi çıkmış olabilir yada makara mı sarmış olabilir diye düşündüm ama düğmedendir diye tahmin yurutuyorum

VVadam bunu beğendi.
  5. gavil

gavil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Bende aynı problemi yaşadım. Krikonun teli koptu gittim, teli değişti yağlandı v.s bi kaç gün düzgün çalıştı.Sonra çalışmamaya başladı , diğer 3 düğme çalışırken sol önün düğmesi çalışmadı.Tekrar camcıya gittim , bizlik bişey değil değil elektrikçi bakacak dedi.Elektrikçiye gittim, Usta (!) yaparız dedi. Gitmez olaydım, adam mekanizmayı komple elime verdi , düğmeleri açmak için soketi falan kırdı, düğmelerin altındaki platinleri bozdu.Camların kilit düğmesinin yayını çıkardı yerinden sonra kaybetti, şimdi diğer camlar kendi düğmelerinden çalışmıyor.Şimdilik idareten soldan çalıştırıyorum.Sorun düğmedendir, iyi bilen bi ustaya gidip temizlettirebilirsin. Temizleyici spreyle halleder.

6. BURNINGLOVE

BURNINGLOVE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    salih kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Koray bey bahsettiğiniz sorunlar bebim aracımda var. Sol cam fitilinden çıkıyor. Kapıyı söktüm canı fitile oturttum ama yine çıkıyor. Sağ camda motor sesi geliyor açılıp kapanmıyordu. O kapıyıda söktüm camı tutan tırnak kırılmış. Siyah silikonla yapıştırsak olurmu? Çözüm öneriniz var mı bu konuda

7. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Baya geç oldu kusura bakmayın. Fıtığı değiştirdim ben sorun kalmadı
    Kronik sorun haline geldi