Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

98 Lx için amortisör tavsiyesi

'Accent Forum - Club' forumunda kenangulsun tarafından 9 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. kenangulsun

kenangulsun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 98 model Lx im in arka amortisörleri patlak olduğu için değiştiricem internetten 50-60 arası buldum amortisör balıkesirde sanayide 70 lira dediler tanesine . Sizce ne yapmalıyım birde arka amortisör için geniş çanak dar çanak diye iki ayrı amortisör gözüme çarptı sizce ahngisini almalıyım. yanıtlar için şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.

2. kenangulsun

kenangulsun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevap veren olmadı ama amortisörümü alıp taktırdım. dar çanak geniş çanak olayında kafasında soru işareti olan Lx kullanıcısı olursa 98 model 1,3 lx lerde dar çanak kullanılıyormuş.

3. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ilk mesajınızı görmemiştim, yedek parçacılar zaten aracın modeline görünce anlıyorlar dar geniş çanak olayını. ben ankarada tanesine 45 verdim. 97 kasa için, büyük ihtimalle aynıdır sizinki de. geçen yaz taktırmıştım

4. muallim55

muallim55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Accent LX 98 in arkadan tıkırtı halinde ses geliyordu. Sanki bagajda birşey yuvarlanıyor. Arka amortisörleri değiştirdim. Gazlı taktırdım. Ama ses hala kesilmedi. Ön takıma baktırdım bişey yok. Bir de servise mi göstersem.

Bu Sayfayı Paylaş