Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

98 Hyundai Accent Elektrik Sorunu

'Accent Forum - Club' forumunda kenangulsun tarafından 9 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. kenangulsun

kenangulsun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar kolay gelsin 98 model hyundai accent imde bu akşam itibari ile şöyle bir sorun olduğunu gördüm , arabamda hiç bir şekilde elektrik yok bunu zaten arabaya yaklaşırken kapıların uzaktan kumanda ile açılmamasından anlamıştım denediklerim ;

1 Kutup başları oynamış olabilir , kutup başlarını oynattım İşe yaramadı
    2 Arabayı yokuş aşağı saldım ve ittiler vurdurmayı denedim işe yaramadı
    3 Akünün bitmiş olabileceğini düşündüm , Pejo marka minibüsü ile bir arkadaşım geldi ve onun aracından ara kablo ile bağlayarak şarj etmeyi denedik ( + ve - kutuplara dikkat ettik ) işe yaramadı

Şu an arabamı kapımın önüne çektim ve orda duruyor. Sizce sorun ne olabilir tavsiyeleriniz neler?

2. iyi bir elktrikçiye gidebilirsiniz.aracınızın sigortalarında bir sorun olabilir siz ellemeye kalkmayın tek bir hata sigortaları komple yakabilir...

3. kenangulsun

kenangulsun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler , o zaten aklımda , şunuda belirteyim aracımı çok sık kullanmıyorum haftada 1 kez belki , bu nedenle alarmın aküyü bitirmiş olabileceğini düşünmüştüm ilkbaşta ve şunu da ekliyeyim daha önce arabamı çalıştırırken zor çalışması gibi bir durum olmamıştı , en son perşembe akşamı kullanmıştım.

4. havanın soğuk olması ve alramlı olması da etkli tabikide akü den kaynaklanıyor olabilirde ama en iyisi balıkaesir oto sanayi sitesi İSMAİL USTA elektrikçiye bir bakın çok işimi gördüler benim orda.....

5. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kontağı taktıktan sonra yarım çevirin gösterge lambaları yanıyormu,yoksa hiç ışık yokmu

6. solidus

solidus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Motor kaputunun altındaki sigorta kutusuna bi bakın orda 100 amperlik bi sigorta var. O yanmış olabilir. başıma geldi de..

7. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    sigortadandırhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

8. Misafir

Misafir Guest

Mesaj 9 Şubat'ta atılmış, halletmiştir arkadaş herhalde...keşke birde sonucunu yazsa...

9. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    halletiniz mi sorunu?

Bu Sayfayı Paylaş