arklr bene 98 15 yumrta vr dernım şu 120 ye gelmeden çok bağırtı yapıyo korkup 90 a duşuyorum boyle bişi başına gelen varmı izmrde servıse gotrdm 850 lr harcadım yıne nerden oldunu anlıyamdalar bılen arkşlrdan yardım ıstıyorum saygılar <
ANARMAL BI SES BEN ONCE 120 DEN SONRA HIZI KESMEK IÇIN IKAZ SANMIŞTIM FAKAT OLE BIŞİ YOMUŞ ÇOK KOTU Bİ SES YA SERVSTE BILE BULAMADILAR
ANARMAL BI SES BEN ONCE 120 DEN SONRA HIZI KESMEK IÇIN IKAZ SANMIŞTIM FAKAT OLE BIŞİ YOMUŞ ÇOK KOTU Bİ SES YA SERVSTE BILE BULAMADILAR
RAST GELE BI TAMICIYE SODUM KOHNE BIR TAMIRCI DKKANI BANA DREKSIYON KUTUSUNU DEİŞTIR DEDI NE DERSINIZ
aynı sorun arkadaşımın başına geldi. serviste çözümlüyemediler.daha sonra işi bilen bir usta sorunu buldu. direksiyon pompası demişti.
öğretmen arkadaşımda da hyundai var, onun garanti bitmiş sanırsam özel servise gidiyor ve çok memnun, bosch car service ismi, her ilde oluyor. izmirdede var, linke bakın isterseniz, biraz masraflı olabilir ama probleminizi çözerler http://www.boschservice.com.tr/Result.aspx?city=%c4%b0zmir&type=BCS