Hyırlısı olsun ALLAH kaza bela göstermesin.98 model 55.000 km de çok iyi :RpS_thumbsup:güle güle kullanın
tsk edrm saoğolun kazasız belasız inş 12 000 bin liraya aldım sadece ön tampon sürtmeden dolayı degisti kaskosunda policede gördm
tsk edrm MASALLAH 55 binde araba degisen yok ilk sahibindenüsütüne 5 lastik yeni bakımları yeni yaptırmıs binerm diye kac lira olması gerekirdi sizce böle araba idda edyrm COK NADİR BULUNUR bu modelde bu temizlikte
Bence pahali ucuz diye takilmayin. Piyasasini bilmiyorum alinmis bir mal ucuz pahali diye yorum yapmak hos olmaz diye dusunuyorum. İkinci el piyasasi cakal dolu, pert arabayi kazasiz diye satan mi dersiniz, hic boya yok diyenden komple boya mi dersiniz....vs akliniza ne gelirse.... Araciniz temiz, sizin icinize de sinmis ise gerisi detaydir. Kaldi ki bazi gorunmez maliyetler de vardir, ornegin aracin bakimli olmasi yeni lastik....vs. Bunlari da fiyatlamak gerekir. Bir de araciniz lx donanimama extrzsi var mi. Bilmiyorum, bunlarda ac, hy, hd....gibi ozellikler standart olmayip fiyati da etkilyebilir. Butun bu detaylar fiyatta onemlidir. Millet uyandi artik. Kimse temiz arabayi ucuza vermiyor. Arac ucuz ise vardir bir illeti diye dusunmek gerek. Allah kaza bela vermez insallah. Fiyata da fazla takilmayin, kim ne derse desin...
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 5 tane yeni lastik ve yapılan bakım fiyatta size avantaj sağlar. Bazıları arabayı piyasa fiyatına göre 1.000 tl ucuza aldım diye sevinir. Fakat üzerindeki lastikler kabak ise ve akü bitik ise, ne anlamı kalıyor ucuza aldım demenin. Gerçekten temiz olan, binilecek arabada 3-5 aranmaz diye bir laf vardır. Temiz, bakımlı ve masrafsız olanını bulmak daha önemlidir.
herzaman 1000 lira fazla olsun temiz olsun öenmli degil katılıyorum ben de öyle düsündügüm icin icime sindi aldım ve 10 sendr tanıdıgım bi abimin arabası ilk sahibi