Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım, 3 gün önce 98 model 1.5 gls yumurta kasamı aldım Daha önce hiç hyundai kullanmadım. Aracımın bakım zamanı da gelmiş. Ekspertiz de KM bakımını önermişti. Periyodik bakım için tavsiyeleriniz nelerdir? Parçada hangi markaları kullanmalıyım fiyat konusunda da bilgim olmadığı için orjinal mi yan sanayi mi orjinal kore mi karar veremiyorum. Daha önce konu açılmış olabilir ama forumda bulamadığım için açtım. Önerdiğiniz parçaları ve ortalama fiyatlarını da yazarsanız çok memnun olurum.
foruma hoşgeldiniz. öncelikle tanışma bölümünden kendinizi tanıtmalısınız. aracınızın manuel vites olduğunu varsayıyorum. Temin edebilirseniz servisten orjinal yağ(20 TL) ve hava filtresi alın (20 TL civarıdır) bulamazsanız Bosch filtre(15 TL) olabilir. Kaliteli markalardan 10-40 yağ temin edin (60-65 TL). 20-30 TL civarı da işçilik verirsiniz. Size maliyeti 120-130 TL civarı olur. Buji ve kablo değiştirmeniz gerekirse Buji kablosu kesinlikle orjinal olmalı (120 TL civarı).Buji olarak ta NGK.