HERKEZE MERHABALAR ARACIMI DAHA YENİ ALDIM 98 1.5 GLS 12 VALF BU MODELLERE TAKILACAK TÜP İLLA SIRALI TİPMİ OLMASI LAZIM YOKSA TEK NOKTA ENJEKSİYONLU KURTARIRMI KULLANICI OLANLAR AYDINLATIRSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. Düzenleyen : AHMET35
kesinlikle sıralı taktırman gerekir,normal taktıranlar sorun yaşıyor ve sıralıya dönüyor,manifoltlar plastik olduğu için sıralı taktırmak gerekiyor
BANADA O ŞEKİLDE SÖYLEYENLER VAR AMA DİĞERİNİN DE UYGUN OLDUĞUNU SÖYLEYENLER VAR.O YÜZDEN KARARSIZ KALDIM.DAHA FAZLA YORUM BEKLİYORUM BİZZAT KULLANICILARI.
bence sıralı sistem taktır..meselea hyundai servislerinin BRC ile anlaşması var.. BRC sıralı sistem taktırabilirsin mesela...
zaten sıralı atiker ile ile sizin taktıracağınıznormal sistem arasında çok fiyat farkı yok ama çok kalite,performans farkı var.benim önceki 99 gls aracıma normal lpg taktırmış adam uyum sağlamayınca söküp atmış,bende atiker taktırmıştım ve 2 yıl sorunsuz kullandım
aramıza hoşgeldiniz..yalnız forumda buyuk harflerle mesaj yazmak ınternet ortamında bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır..birdahakine daha dikatli olmanız dileğiyle..
bende98 1,5 var. yeni aldım. tüp taktıracağım. sorduğumda sıralı olmalı dediler. enjektörlüler için ideal olan sıralı olan. karbüratörlü sabit yakıt göndeririken enjektörlü motorun isteğne göre püskürtüyor. bu sebeple ekonomik oluyor.
fazla km yapmıyorsan benzinli kullan en güzeli bu... ama çok km yapıyorsan sıralı sistem taktır çünkü aracın enjeksiyonlu marka olarakta brc
slm kardeş ben de aynı aracı kullanıyorum ve İLLA DA SIRALI taktırman gerekiyor. ben aracıma atiker taktırdım çok memnunum tavsiye ederim şu an montaj dahil 990 tl
dündarbey sen atiker taktır keyfine bak,diğer markalar ile arasında fark yok,Atiker taktıranlar çığ gibi büyüyor
bende de 98 accent var. bende cok arastırdım. landırenzo ses yapar dedıler ben taktırdı tık yok cok memnunnum performansta ıse hıc sorun yok. bence landırenzodan sasma....