Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

97 yumurta kasa

'Accent Forum - Club' forumunda orn_dnz tarafından 12 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba ben denizlide orhan aranıza dun katıldım mayıs ayında 97 yumurta kasa aldım ilk arabam. arabadan gayet memnunum ama biraz fazla yakıyo gibi geldi gecen gun 20 tl lik benzin aldım 55 km de bitti sehir ici sonra 50 tl lik aldım 122 km gitti ben fazla kullan mıyorum araba guneste duruyor denizlide cok sıcak oldugu icin acaba benzin ucup gidiyormu diye dusunuyoumyoksa normalmikullananlar bilir birde benzin deposu kac lt alıyor arabam 1.5 gls
    Düzenleyen : orn_dnz

2. aracınız hayırlı olsun yapılan hesaplamalara göre normal gibi sanki full 140 lira desek 270 km filan gibi gidiyor bu durumdada fazla yakıyor aracın durumu ne filtrelere bakın kirli olabilir...

3. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagolasın valla filtreleritemizlettim birtek benzin filtresi kaldı bilmiyorumki arabadanda anlamam

4. benzin filtreside öenmli bir ölçüm daha yapın bakın bakalım aynımı çıkacak ama benin filtresinede aktırdıktan sonra yapın ölçümünüzü gaza da fazla yüklenmeyin..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok ya oyle pek hız meraklısı biri degilim gaza da fazla basmam ama billmiyorum deposu 45 lt mi alıyor bunlar

6. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en guzeli depoyu fulleyip öyle denemek galiba birde benzin kacıran biyermi var acaba diyorum

7. sanırım 45 litre 70 liralık ebnzin alın 21 litre filan ediyor 21 litreye biz düz 20 litre diyelim ölçüm yapın bakalım ne çıkacak km yi sıfırlayın 20 litre ile kaç km gittikten sonra ışık yanacak bakın bakalım..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

8. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    depoyu temizletmek iyi fikir onu okumustum valla arkadasım benim benzin genelde bitiyor oda evin onunde oluyo birazdaha gider diye dusunuyorum oda bitiyor sonra takviye ettikten sonra gidip alıyorumilk arabayı aldıgımda 70 tl lik benzin aldım 236 km gitti sonra 130 tl lik aldım 440 km gitti yani km ortalama 0.300 yakıyor simdi ise 0.400 yakıyor bu işte bi aksilik olamazmı

9. ilkten az yakıp sonradan fazla yakması ilginç birde katkı maddesi koyun bakalım depoyu temizletmek faydalıdır işe yararr sonra 20 liralık benzin filan alın bakın bakalım kaçak varmı yoksa 97 oktan benin +ebnzin katkısı koyun sorun düzelir kirli depoda sanırsam fazla yaktırrr aracı...

10. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla arkadasım sagolasın verdigin bilgiler icin dediklerini yapıcam bide oyle deniyeyim

11. rica ederim ... siz yine de içinize sinmesse derdinizi bir ustaya analtın bakalım o nediyecekhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

12. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    usta arkadaım var depo delikmi diyorum baktırdım yok dedi benim aklıma birtek araba sabahtan aksama kadar guneste durddugu için birde depoda havalandırma varmıs fazla scak olunca benzin ucup gidiyor diye dusunuyorum cogu bana olurmu oyle sey diyor sen ne diyorsun bu işe

13. depoda anca buharlaşma olupta benzinsıvılaşıpta ucar gider buhar olur yani bu durumda ise depoda kalan benzine su düşer ve arac teklemeye baslar...

14. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok aracta tekleme yok gayet guzel sadece benzin bitince stop ediyor bi daha calısmıyor ozaman buharlasma olmuyormu diyosun

15. zaten depoda benzin kalmamamış buharlaşma zor olur dibinde azcık kalıpta hava almassa (sıcaklık etkeni)ozman bir derece......... yine en iyisi ustaya baktırmak ..ama katkı maddesinide unutmayın...

16. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagolasın kardesim benim cıkmam lazım kendine iyi bak

17. muratkucuk

muratkucuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

anlattıklarına göre aracın fazla yakıyor.

aynı kasanın 98 modeli var bende... bu kasaların deposu 45 litredir.

ben genelde ışık yanmaya başlayınca benzin alırım.(iyi bir alışkanlık değil biliyorum)

benzinciye her uğradığımda 100 tl lik benzin alırım. oda yaklaşık 30-31 litre eder.

bu benzinle şehir içi normal kullanırsam (90-100km) rahat 450 km yol yapar.
    eger biraz atraksiyon ,makas atmalar, devirli kullanmalarvs.vs yaparsamda 400 km yapar.

işten anlayan birine aracı bir kontrol ettir derim ben.

18. lepistes

lepistes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    olmazsa bişekilde baktırın araca

19. orn_dnz

orn_dnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anlattıklarına göre aracın fazla yakıyor.

aynı kasanın 98 modeli var bende... bu kasaların deposu 45 litredir.

ben genelde ışık yanmaya başlayınca benzin alırım.(iyi bir alışkanlık değil biliyorum)

benzinciye her uğradığımda 100 tl lik benzin alırım. oda yaklaşık 30-31 litre eder.

bu benzinle şehir içi normal kullanırsam (90-100km) rahat 450 km yol yapar.
    eger biraz atraksiyon ,makas atmalar, devirli kullanmalarvs.vs yaparsamda 400 km yapar.

işten anlayan birine aracı bir kontrol ettir derim ben.

[/QUOTE]
    ilk once ilgin icin sagol diyorum senin araba dedigin gibi az yakıyor brnimki biraz fazla biraz degi baya bi fazla seninki 0.255 yakıyor benimki 0.400 yakıyor bu işte baya bi aksilik var en kısa zamanda bi gostereyim tekrar sagolun

Bu Sayfayı Paylaş