Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

97 model yumurtam hararet sorunu yardım.

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda ramazaneren tarafından 18 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ramazaneren

ramazaneren Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    RAMAZAN EREN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    s.a arkadaşlar ..bugün başıma tuhaf bir olay geldi genel olarak hararet göstergem ortanın az altında seyrederdi orada hep çakılı giderdi.. biraz bastım sanırm arabada yüklüydü 1.3 motor olmasından ötürü birazda sıkışınca aracımın hararet ibresinin kırmızıya doğru gittiğini farkettim.. nese sağa çektim durdum hararetim düştü o sırada aracımın farları açıktı kapatınca hararetin bariz bir farkla düştüğünü gördüm..fan devrede olduğunda farıda açtığmda hararet kırmızıya yaklaşıyor..eski aracımdada buna benzer bir problem yaşamıştım fakat o aracım zaten harareti seven bir araçtı marea bilirsiniz fazla paniğe kapılmuyordum;) şimdi bu hararet göstergesinin müşürünün yeri termostatın üstünde mi ? ve buna benzer problem yaşayan arkadaşlar oldu mu ? şimdiden teşekkürler kazasız sürüşler.:confused:

2. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Yumurta kasada gazi dipleyip istanbul bolu gittim hizim 170 civari 5 kisi hararet hic oynamadi kucuk motor sıkıstirinca hararet yapmaz yani birsorun varbelli ama farlarla ne ilgisi var ilginc geldi

3. ramazaneren

ramazaneren Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    RAMAZAN EREN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Vala haklisn ben mersin-urfa arasi dipgaz gezdm bole bir sorunla karsilasmadim ama bu kez bole bir sorunla karsilastm.bana hararet gostergesinin musurunun yeri lazm fan acmasi falan hersey normal motorun sihhatide tek sorun salaklanan gosterge.. Bana sase problemo gbi geldi o yuzden buna benzr basindn problem gecen olduysa yardimlarini bkliyorm

4. Halil5759

Halil5759 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    747
    Ad Soyad:
    Halil KURŞUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    PSA
    ramazan kardeşim benim başımdan şöyle bi olay geçti: evden çıktım yaklaşık 10 km sonra hararet göstergesinin normal seviyesine çıkmadığını farkettim,durdum kaputu açtım araba sıcaktı hatta bir muddet sonra fan bile devreye girdi,ama gösterge hala en dibin biraz altında duruyor.bazen bi yükseiyor sonra yine düşüyor.neyse termostatın altında hararet muşuru var 10 luk civata gibi ortasındak tek bi kablo çıkıyor,baktım dibi çatlamış elimle oynatıyorum içerden hararete bakan arkadaşım bi çıkıp bi indiğini soyluyor yani arızayı tespıt ettik.parçacıya gittim 20 nliraymış aldık değiştirdim ve sorun kalmadı seninde aynı arıza olduğunu düşünüyorum inşallah faydamız olmuştur (sorun çozülünce yazarsan sevinirim)(bu arada bende silifkeliyim)

ramazaneren bunu beğendi.
  5. ramazaneren

ramazaneren Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    RAMAZAN EREN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Hay allah razi olsun kardesim benmde suphelendigim yer orasiydi emin olamadim ama simdi senin sayende sorunu cozduk diyebilirm yarin ilk isim dedigin yere bakmak olacak topragim :)

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.