17 yıldır bindiğimiz aracımızı satmaya kıyamadık. Araç Kore montaj.Bugüne kadar bir kazamız belamız olmadı Allah'a şükür, değişen bir parçası yok. Motorundan ötürü de bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı 92 bin km ye yeni geldi. Bakımları zamanında yapılmıştı hep. Yağına suyuna benzine bak bin git durumundaydı araç babama ait. Pek fazla kullanan birisi de değil. Anca ben alırsam haftada 3-5km civarı hareket eder... Kozmetik açıdan güneş yanıkları, taş çarpmasıyla oluşan izler, paslanmış plakalar, kırılmış anteni, çatlayan göğüsü, bozuk yollardan dolayı amortisörlerin işlevsizliğinden memnun değildim. Hepsi onartıldı ve yine eski sıfır haline geldi. Bunlarda fotoları. Herkese selamlar, hayırlı günler!
Mürsel Hocam göğüs avuç avuç parçalanmıştı. O halinin fotosu yok ne yazık ki. Niyetimiz deri kaplatmaktı. 250TL fiyat vermişti döşemeci. Anteni taktırırken elektrikçi Hyundai yetkili serviste taşıma esnasında ufak defo gören bir göğüs olduğunu söyledi. Gidip baktım. Sağ ön kapı açıldığında görünen ufak bi çatlağı olan sıfır göğüsü hatır gönül sokarak 400TL ye alıp taktık. Içten kaynak attırıp taktırdık. 1130TL zedesiz olana fiyat vermişlerdi. Oda pahalı geldi. Birde kaplatmaktansa değiştirmek daha mantıklı geldi. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldiniz, profilime yazdığınız mesaj beni sevindirdi teşekkür ederim öncelikle Araç bebek gibi görünüyor, bu yaşta boya olması doğal, sonuçta garaj arabası değil ve 17 sene güneşe ve olumsuz hava şartlarına maruz kalıyor.. Kazasız belasız kullanın. Arabaya bişeyler yapmaya düşünüyorsanız fikir amaçlı bi kaç resim gönderebilirim Biraz photoshopladım resimleri, tasarım olarak bi şekil oluşabilir kafanda
Teşekkür ederim çok sağol. Arka difüzör görüntüsü, egzos ağızı ve bagaj üstü spoiler şimdiden aklımda yer etti. Sis olayınada giricem şu focus sis farlarına. Biraz durumu toparlamak gerek ama daha yeni masraf ettik. Sen bu işi biliyosun
Teşekkürler. Allah hepimizi kazalardan kayıplardan esirgesin inşallah GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi