arkadslar herkese iyi forumlar diliyorum .... boyle güzel bi yerde yazmak okumaktan mutluluk duyuyorum.... 1 hafta once 97 elentra aldım 190000 binde degişensiz hyundai ye saygım resmen arttı daha once toyota corollam vardı ama elentra bambaskaymış bu kadar iyi olabileceğini hiç dusunmemiştim elentra sevenlere hosgeldim diyotum ....
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. hoşgeldiniz. tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirsiniz.
ankaralı elentracılara soracak cok seyım var ... yardımlarınızı bekliyorum ilk sorum da iyi bir usta ... baskent sanayi sitesinde var bir tane ustam ama cok kazıkçı oldu cıktı... en az 10 arkadasımı goturdum adama şımardı resmen yag değişiminden 25 tl istedi servisden beter neyse gıkımı cıkarmadan verdim ama içimden de bu son gorusmemiz dedim şimdi iyi bir usta arıyorum elentram için tşk...ler...
abi sen sadece yağını al osman ustamız var karsıda sasmazda 1. cad. 1. sok. AYDINLAR hyundai aramıza hosgeldin kazasız belasız aracının resimlerini de görmek isteriz ankaralı olarak birisinin daha gelmesi sevindirici
elentralar benimde çok hoşuma gidiyor, hele birde 4 silindir crdi motorlu modeli üretilseydi tereddütsüz alırdım... Güle güle sürün...
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Bi de ben bakabilseydim şu elantranın tadına Sizler böyle yazdıkça içim gidiyor walla