97 model aracımın iç kapı döşemeleri deri görünümlü fakat ben bunların yerine 98-2000 model yumurtalardaki kapı döşemeleriyle değiştirmek istiyorum acaba bire bir uyarmı bide koltuğun deseniyle aynı desen bulabilirmiyim ve internette getirtebileceğimiz bi site varmı?
ben aracımın kapı içlerini karbon ile kaplama yaptım iki farklı renk kullandım çok basit bir uygulama kapı içlerini soküp , yapışkan kaplamayı hafifce ısıtarak yapıstırıyorsunuz çok güzel bir görünüme sahip oluyor. ve ayrıca direk dediğimiz tavana doğru uzanan metal aksamı kaplayan plastikleride söküp bu karbonla kapladığınızda tam takım oluyor yeni araçlardaki görselliği sağlamış oluyorsunuz. evdeki bilgisayarımdan resimleri yüklerim sizede bir fikir olur hemde çok uygun fiyata gelmiş olur..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...imri-98-model-1-5-gls-brc-lpg-93876279/detay/ buradan kapılara bakabilirsin bir ara satışa cıkarmıştım detaylı resimleri yüklerim. ve kapı açma kollarını metalik jant boyası ile boyarsanız düzel bir görünüme kavuşmuş olurlar..