Arkadaslar bugun babama 97 model 1.3 aldim. Direksiyon hidrolik degil ama traktor direksiyonundan daha sert. Iki elle zor cevriliyor. Daha once ben de ayni modelden kullandim bu kadar sert degildi. Bunda bir sorun oldugu kesin. Direksiyon kutusunu degistirmem gerekir mi? Ariza nedeni nedir. Gorusleriniz bana yon verecektir. Yorum yapanlara simdiden tesekkur ederim. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok buyuk ihtimalle direksiyon kutusunda cok buyuk bir bosluk var Bunu tamir yada degistirmek yerine onceki sahibi direksiyon simidinden kutuya giden mafsali cok sikmislar kutudaki bosluk anladilmadin diye O mafsali gevsetirseniz direksiyon yumusar ama araci yolda tutamazsiniz bosluktan dolayi
Cozumu var mi emre bey. Direksiyon kutusu mu degisecek GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimki sadece bir yorum Baska arkadaslar direksiyon hidrolik kutusunda yada borularinda yag kacagi olabilir diye de yorum yapabilir En temizi aracinizin direksiyon hidrolik kutusundaki yag seviyesine bir bakin ve 1-2 gun kullanin Eger yag seviyesi ayni ise ya dedigim sikinti vardir yada hidrolik pompaniz omrunu tamamlamistir
evet hidrolik değil, ama emre beyin dediği gibi boşluğun zararını engellemek için çok sıkılmış olabilir. direksiyon kutusu da arızalı olabilir, ama ancak bakılarak anlaşılır. sonuçta nerdeyse 20 yaşında. lütfen çözüm bulursanız paylaşın
Babam ben boyle kullanirim diyince baktirmaktan vazgectik GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi