Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

97 ls yumurta kasa ve maceralarım:D

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda bohem tarafından 9 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. bohem

bohem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    simdi bende 97 accent var ls b u arabayı aldıgımdan bu yana sanırım 8 ay falan oldu sanayinin yolunu bilmezdim saolsun bu hyundai sayesinde alayıyla akraba olduk:D araba gazda iken sabah tek marsta alıyor ısınmadan stop et 2-3 uzun marsta zor bela çalısıyor hala cozemediler niy:D benzinde iken sabah akşam sıcak soguk fark etmiyo uzun uzun mars yapmak gerekiyo yoksa calsımıyo:D bi gün bakıyom benzindeyim calısmıyo gaza alıp sanayiye gidip arzayı yaptırıp devam ediyom öbür gün benzinde arıza yapıyo gazaalıp götürüp benzinini ayarının yaptırıyom:D elektrik arızası desen cabası bi gün farlar yanmıyo öbür gün stoplar:D bi sonraki güm kalarifor calısmıyo öbür gün iç ışıklar:D yakıtıda cabası 980 kilo kasa 1.3 motor var ama masallah sehir içinde 200 uzun yolda 160 kurus yakıyo:D satıyom arabayı insallah bu yazdıklarımı satın almak isteyen eskaza okumaz:D palio alcam 1.3 multijet bıktım sanayiye gidip usta zengin etmekten:D

2. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçekten çok ilginç yazdıklarınızın hiç biri başıma gelmedi. :) Şehir içi 200 demişsiniz benzindeyken mi o kadar yakıyo tüpde mi?

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,975
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    ilginç tabii, palio ile bol maceralar size, gayri ciddi olduğu için konuyu kilitliyorum. Sizin derdiniz sorunlarınıza çare aramak değil marka kötülemek. Bu nedenle üyeliğinizin devamlılığınada gerek yok.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş