Arkadaşlar herkese selam bende 97 sonata var bunun orjinal teybi büyük ben buna görüntülü teyb taktırmak istiyorum acaba kaç inç teyb almak yada gizli ekranlı taktirsak teyb çerçevesini nerden bulabiliriz bilgisi tecrubesiolan arkadaşlardan yardım istiyorum umarım konu doğruyere acmışımdır
abi standart derken anlamadım bunların ekran boyutunu filanmı kastettin biraz açarmısın bu konularda bilgi sahibi değilim
Üniversal double din diye aratırsan googlede çıkar hemen eski teyp i cikartip direk bu teyp i takabiliyosunuz kesme biçme herhangi bişey gerekmiyor foyatlarıda kaliteye göre değişiyor navigasyonsuz olanlar 300 TL sen başliyor tavsiyem ikinci el temiz düşürebilirseniz pıoneer double teyp bulursanız çok kaliteli olur .yani herhangi bir çerçeveye vs gerek kalmadan montajı yapılabilir
teyp ölçüleri din olarak geçer ince standart kullanılan teypler 1din'dir bahsettiğiniz ekranlı navigasyonlu vs. teypler 2din öteki bir deyişle dubledin dir ekran genişlikleri marka ve modele göre değişiklik gösterebilir fakat kasa ölçüleri standartdır 2dinlik teypler aracınıza tam olacakdır