arkadaşlar aranıza yeni katıldığım için mutluyum...1997 model accent hb araba aldım ve bu araba benim ilk arabam olma özelliğine taşıyor...aracımı daha konforlu ve daha hoş görünür bir hale dönüştürmek istiyorum...ilk etaptann aracın içini düzenlemeyi düşünüyorum...bunun için neler yapabilirim...önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim....
aracınız hayırlı olsun gerekli aksesuarları eliftuning.com adresinden bulabilirsin pedal direksiyon vs vs
Aramıza hoş geldiniz, genel olarak aracın içine pek modifiye yapılmaz ancak pedalların üzerine nikelaj koyma, vites topuzu, kaliteli paspas gibi aksesuarlarla süslüyebilirsiniz. Bu arada aynı konuyu iki defa açmamaya özen gösterelim...
Bence alternatif ve rahatlık olarak bir kolçak yaptırabilrsin . Gerçekten uzun yolda çok işe yarıyor.
İç Modifiye çok çeşitlidir..Örnek verecek olursak; Krom paspas , el freni tutamağı , vites topuzu , vites körüğü , Devir Göstergeleri , Yan Direklere Koyulan Göstergeler , Spor Direksiyon , Spor Koltuklar , İç Işıklandırmalar , Spor Pedallar , Kapılara ve Arka Koltuklara Deri Döşeme vs vs vs..