Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

97 accent ls de tekleme sorunu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda BELGE935 tarafından 28 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. BELGE935

BELGE935 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    elam arkadaşlar.97 model accent ls aracım var.araçta brc marka düz sistem lpg donanımı var.yaklaşık 25-30 km gittikten sonra araçta kesilmeler meydana geliyo yani tekliyor.nedeni ne olabilir sizce

2. Misafir

Misafir Guest

En son ne zaman bakım yapıldı....

3. BELGE935

BELGE935 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaklaşık 2 ay önce yapıldı.
    Düzenleyen : BELGE935

4. atakan_arikan

atakan_arikan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    buji yada buji kablolarını bir kontrol ettir arkadaşım genelde onlardan sorun yapıyor lpg dehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. BELGE935

BELGE935 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    TEŞEKKÜR EDERİM BUJİ VE KABLOSUNU DEĞİŞTİRDİM SORUN GİTTİ

6. VATAN34

VATAN34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım belge935 acaba hangi tip buji aldın aynı sıkıntı bende devar ama ben bujileri değiştirdim fakat kablolarına dokunmadım.. birde karbüratörü temizlettim fakat yinede sorun gitmedi.. belki senin aldığın bujiyle deneyim birde...

7. Misafir

Misafir Guest

LPG sistemlerinde Buji kabloları buji'den daha önemli.......https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley37.gif

8. VATAN34

VATAN34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çoşkun abi önerebileceğin bir buji kablosu var mı ? yoksa yedek parçacından herhangi bir buji kablosu almalımıyım ? bu işleri bilmediğim için kusura bakmayın..

9. Misafir

Misafir Guest

Mümkünse servisinden orjinal buji kablosu temini, olmadı iyi bi marka set...

10. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım zaten buji ve kablolar çok pahalı değil hyundaide.yanlış hatırlamıyorsam milennium kasa için 40 lira gibi fiyatı vardı kabloların.20 lirayada buji almıştım.

11. VATAN34

VATAN34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servisi aradım 28 tl olduğunu söylediler peki ben buji kablolarını değiştirebilir miyim ? inş. arabam yolda giderken gaz kesilmesi ve tekleme gibi sorunları hissetmem...

12. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet hocam değiştirebilirsin çok basit değiştirmesi.zaten bujilerin uzaklığına göre buji kablolarının boyları farklı eline aldığında anlarsın.distribütörden en uzak olan bujinin kablosu daha uzun mesela.sırası ile söktüğünün yerine yenisini takarsın karıştırmazsın.yanlız distribütörden hepsini aynı anda çıkarma kabloları.ateşleme düzenini değiştirirsin.eski kabloyu sök yerine yenisini tak sonra diğerleri için sırasıyla aynı işlemi tekrarla.

13. VATAN34

VATAN34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim sonuçları sizlerle paylaşacağım... sağolun...

14. VATAN34

VATAN34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben dün ustaya gittim arabanın giderken 5 saniye gibi gaz yememe sorunu olduğunu sonradan tekrar açıldığını söyledim ve araştırdım dedim buji ve kablolarından olabilirmiş diye öğrendim dedim.. fakat o buji ve kabloların ateşleme ile ilgili olduğunu aracın giderken gaz yememe sorununun ondan kesinlikle olmadığını söyledi... bunun hakkında yorumunuz nedir ?
    hyundaı accent lsmodellerinde motorun contalarından yağkaçırması (hafif bir şekilde)normal mi ?

son sorum ise araçta hava soğukken kaloriferi açıyorum zaman zaman.. arabının çekişinde bir düşme hissediyorum buda normal mi ?

15. VATAN34

VATAN34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güncel

16. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    elektirik aksamıyla ilgili bir sorun gibi gözüküyor..bobindi adı sanırım yanlış hatırlamıyorsam buji kablolarına elektiriği veren yer..galiba sorunun orda yetkili servise gidip elektirik aksamını kontrol ettirmeni öneririm

Düzenleyen : karaefe

Bu Sayfayı Paylaş