selamlar hyundai forum sakinleri benim arabada farları açıp kaloriferide sonuna kadar açınça araba tir tir titriyor resmen kasa sallanıyor yada ben çok abartıyorum ama bişiler olduğu kesin bi türlü bi anlam veremedim farlar kapalı ve kalorifer kapalıykende var titreme ama çok az ama onları açınca dahada artıyor daha önceki araçlarımda hiç başıma böyle bişey gelmedi ne yapacağımı bilemedim normal değil diye düşünüyorum eğer yardımcı olabilecek yol gösterebilecek bi bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Elektrik kullanan tüm aksamlar çalıştığı zaman alternatöre güç biner. Tüm araçlarda bu vardır ancak aşırı titremesi arabanın rolantisinin düşük olmasından kaynaklı olabilir. Güç çektiği zaman azda olsa devir düşer ama aşırı sallantı düşük rolanti ayarından kaynaklı olabilir bence. Elektrikçilerde alternatörü ölçtürmenizde fayda var. Eğer sorun yoksa büyük olasılık dediğim gibi ayarsız rolantidir.
zaten bu sıkıntıları motor sıcakken gözlemledim aracı yeni aldım daha yakıt ölçümü yapabilmiş değilim
sıkıntı bu gün çözüldü çok şükür daha doğrusu sıkıntı da denmez intertech haklı çıktı rolanti ayarsızmış bi ayar yaptı ustası saz gibi oldu
Sevindim hocam sorununun çözüldüğüne. Bu arada hayırlı olsun aracınız kazasız belasız güle güle kullanın.