Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

96 Model Elantramda Sorun Var

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda rivayy_edd tarafından 24 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. rivayy_edd

rivayy_edd Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam Arkadaşlar;

Yaklaşık 3 gün önce arada bir sorun meydana geldi.Gerçi şuan sanayide araba ama ben sizlerinde yorumunu almak için buraya yazıyorum.
    Araba Hyundai Elantra 1,8 GLS (Otomatik)

3 Gün önce gece saatlrinde araba yalpalamaya başladı ve stop etti.Daha sonra çalıştığında D konumuna alınca vitesi araba yürümedi.Daha sonra N-R-2-L konumlarındada hareket edemedi.Ogün çok yağmurluyu ve otoparka ittik arabayı sonra evin yolunu tuttuk.1 gün sonra arabanın başına gelip tekrar çalıştırdım.İzlemim şu şekilde.

Araba normal çalışıyor.Daha sonra vitesi R konumuna getirince motor devirini ayarlıyor ama tekerlekler hareket etmiyor.Daha sonra N konumuna alınca normalde oldugu gibi devri düşüyor.N de iken arabayı çok rahat iktirebiliyorsun ama vitese aldığımda araba hareket etmiyor.Gaz ve benzinde bunları denedim ve motor gaz alıyor çalışmasında bir sorun yok.Usta geitrdiğimizde çekmek için oda baktı sorunun sansımanda oldugunu söyledi.Dediğim gibi şuan sanayide araba.Eğer daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa lütfen burdan yazsın . önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İyi günler.

2. Misafir

Misafir Guest

Egzost sistemini kontrol ettirinm, tıkalı olabilir, bu durumda araç gaz yemez...

3. rivayy_edd

rivayy_edd Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bunu söylemeniz iyi oldu ve belirteyim egsoz susturucusu daha 3 aylık ve orjinal. Ayrıca aracı 6000 - 7000 'ine kadar zorladım durdugu yerde motorun sesinde solugunda değişiklik yok.Bugun yarın haber gelir sanayiden eğer bu şekilde sorunu olan varsa buraya yazarım ki çözümünüde kolayca bulmuş olur.

Bu Sayfayı Paylaş