1996 model 1.8 DOHC motor Hyundai Elantra sahibiyim. Araçta; hız sabitleyici, otomatik 4 cam, çocuk kili, 2 kademeli sunroof, ABS, klima, arka ve ön frenler disk, kademeli silecekler ve bel, baldır, kalça kısımları ayarlanabilir sürücü koltuğu gibi 96 senesinde gayet iyi sayılacak özellikleri mevcut. Araç önden çekişli, motor olarak gayet sağlam ve tatmin edici motora sahip. Benim sürüş karakterim biraz daha performanslı fakat güvenli denebilecek dengeli bir sürüş ve araç benim sürüş tarzım ile çok iyi ayak uyduruyor, hârika bir uyum yakaladık "First Lady" ile Araç özellikle virajlarda beni çok şaşırttı, deneme amaçlı girdiğim virajlarda aracı yerden koparamadım (!!lastik yol tutuşunda çok önemlidir!!). Araç kafadan kaymaya çok meyletmiyor ama arkayı kopartabiliyor bazen. Yokuş tırmanması çok güzel, 1.8 motor beklenilenden daha hacimli hissettiriyor. Hyundai araçlarının genel özelliği zaten içlerinin çok ferah olması ve bu aracın da içi gerçekten güzel hissettiriyor. Aracın ilk sahibi150 bin km'ye kadar servis bakımlarını eksiksiz ve not ederek yaptırmış, bunların kayıtları ve aracın kitapçığı hâlâ duruyor ) Fakat sonraki 2 sahibi arabayı sevgisiz bırakmış ve araç biraz yorulmuş bu yüzden aracın gidermem gerek birkaç eksiği oldu. Sadece iç klima, radyo vs. olduğu konsolu bulamadım bulursam onu da değiştireceğim. Biraz uzun yazdım fakat güzelce bahsetmek istedim sorular gelir ise bilgim yettikçe cevap verebilirim. Saygılar keyifli sürüşler (13.04.2025 Foruma yeni katıldım ve ilk konum, saygılarımı sunarım, herkese selâmlar..)
Aramıza hoş geldiniz , aracınızı güle güle kullanın inşaAllah. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi