Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi aracı aldığımdan beri aracım 120km nin üzerine çıkmıyor. Aslında çıkıyor ama nasıl çıkıyor. 120km den sonra 5 dk da 135 140 a anca çıkıyor otobanda. 30 bin km önce motor yapılmış. Alırken gösterdiğim her usta motoru harika dediler. En ufak titreme sarsıntı rölanti sorunu yok çok düzgün çalışıyor motor dediler. Aracın ön ve arka takım komple sıfır. Yaylar amortisörler salıncaklar rotlar vs. Herşey. Araç benzin de de lpg de de gitmiyor. 128Bg otomatik vites. Sebebi nedir bunun arkadaşlar hava yağ filtresi hepsi değişti. Bujilerim yeni 200 lira verdim 4 üne ngk nin lpg1 bujisi. Eski densolar ile daha kötüydü. Sibop subap sorunu mu var ne var neden gidemez bu araç? 1.8 GLS DOHC 128hp motor la uçması lazım bu arabanın. Bütün viteslerde çok seri araç. Sadece son viteste 120 km de kalıyor gitmiyor. 2000 ile 2500 devir arası olur devir. Daha üstüne çıkamıyor araç. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum sorun nedir kime göstermeliyim lütfen acil yardımcı olun arkadaşlar. İlginiz için herkese teşekkürler.
O kadar pahalı bir parça mı ya bu katalizör? Altı üstü egsoz parçası. İçerisinde oksijen sensörü vs.. var mı benim aracım da acaba? Bu arada araç 2300 devire kadar boşta gaza bassam da viteste giderken de olsa bir ses yok. 2400-2500 arasında vızzzzzırr cızzıırr diye ses geliyor. Ses motordan değil. Sanki egsoz sadece o devir aralığın da bağlantı vidaları kopmuş titriyormuş gibi düşünüyorum sebebi nedir bunun? Aracım şuan kaportacı da önden geri geri vurdular. Bugün ya da yarın alacağım ve önerilerinize göre ustalara gösterip baktıracağım
kat.dolmuşsa yuksek devirler hissiz olur.triger ne zaman degişmiş.yakıt filtresi ve pompası ne durumda.
Yakıt filtresini değiştirmedim lpg de kullandığım için. Benzinde de bazen kullanıyorum ama ikisinde de aynı sorun var. Pompanın durumununda hiç bilmiyorum lpg de kullandığım için ama 120 ye geldiğim de sonuç ikisinde de aynı oluyor. Araç gitmiyor. Devir almıyor. Çok aşırı yavaş bir şekilde devir alıyor dümdüz hatta hafif bayır aşağı otoban yolunda. Gaza dip bassam bu sefer de vites düşürüyor 5 bin devire çıkana kadar gidiyor vites atıyor ve sonra yine aynı şekilde gitmiyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar sorun nedir anlamadım gitti. Yakıt filtre ve pompasından olma ihtimali var mı lpg de? Benzinde ve lpg de de aynı çünkü.