Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

94 GLS EXCEL ÖZELLİKLERİ

'Excel Forum - Club' forumunda CANKAN22 tarafından 8 Nisan 2008 tarihinde açılan konu

1. CANKAN22

CANKAN22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar bende 94 model excel gls sedan var.Motoru kaç beygir güç üretiyorben 85 diyeduydum ama kesin olarak bilmiyorum bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi.1500MOTOR KAÇ BEYGİR GÜÇ ÜRETİYOR ?

Knngks bunu beğendi.
  2. GKHNDN

GKHNDN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifbende bilmiyorum benimde 1,3 lx yumurta kasam var ama kimbilir nedir?https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    85 bg olması lazım 1,5 exceller.ruhsatta yazmıyormu?

1,3lerde 87 veya 90 olması lazım diye biliyorum.

4. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    exceller 94 yılına kadar Tr'ye 1.5 77hp motorlarla giriş yaptı. zate son oldu üretimi durdu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif. Türkiye'ye accent adıyla getirilen araçların motor seçenekleri 1.3 ve 1.5 oldu. 1.3 leri bilemiyorum ama 1.5 gls kullandım 98 model 90hp'di. şu anda excel kullanıyorum accenttan daha iyi fikrimce.

5. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.5 accent90 bg benim ruhsatta öyle yazıyor.
    bu arkadaşta ruhsatına iyice bakarsa görür ne olduğunu

6. Misafir

Misafir Guest

1.5 excel (pony)77 BG dir

7. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    bazı eski arabaların ruhsatında devir esnasında yazmayı unutuyorlar belki ruhsatta olmayabilir ama tahminim 80 küsürdür.

8. CANKAN22

CANKAN22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    excel modelininiki motor seçeneği var 1.3 ve 1.5 sitelerden araştırdıgım kadarıyla 1.3 motor 77 beygir güç üretiyor 1.5 motor daha fazla beygir gücü üretmesi lazım deilmi ayrıca benim ruhsatta kaç beygir olduğu yazmıyor yazsa zaten konuyu açmazdım arkadaşlar...

9. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkes accentta oldugu gibi excelde de 2 farklı motor seçeneği oldugunu düşünüyor. O zamanlar tek motor ve 2 farklı donanım seçeneğiyle ülkemize giriş yaptı. 1.5 77 beygir ls ve gls modelleri. gls nin farkı gövde rengi tamponlar, dış dikiz aynaları ve kapı kolları, yüksekliği ayarlanabilir hidrolik direksiyon, bel ve yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltugu, radyo-teyp ve hoparlörler, spoiler, bagajda bulunan o siyah plakalık kısım vs vs. Zannedersem ls'lerde de bazıları opsiyonel olarak alınabiliyordu. 94-98 yılında 0 km ls kullandım, şimdi ise gls kullanıyorum.

10. CANKAN22

CANKAN22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1.5 motor 77 beygir güç üretiyosa 1.3 motor kaçbeygir güç üretiyor o zaman majeste.Bence yanlış biliyosun 1.3 77 beygir 1.5 daha fazla güç üretiyor olması lazım motor büyüdükçe beygir gücüde artar.Gls ile ls arasındada çok büyük fark var benim gls yi ben ne clio ya nede palıo ya deişmem nede accent te...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

11. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cankan22 demek istediğim 1.3 motor yok!. sadece 1.5 var ls modelinde de gls modelinde de. 2 modeli de kullandım ordan biliyorum.

12. CANKAN22

CANKAN22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sevgili majeste ikisindede aynı motor varsa madem neden ls lerin lastik ebatları küçül oluyor.

13. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğru söylüyosunuz lastik ebatları 155. bisiklet lastiği gibi. ayrıca devir saati, yüksekliği ayarlanabilir hd. yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, arka bagaj üstü spoiler ve plakalık, gövde rengi tampon, ayna ve kapı kolları gibi bir çok özellik yok. bunların yegane amacı aracın fiyatını düşürmek. modeller arasında fark yaratmak. ancak sonradan çıkardıkları bazı ls lerde bu özelliklerin bir kısmını ekliyorlardı bildğim kadarıyla. yani opsiyoneldi hemen hemen hepsi.

sizin aracınızda var mı bilemiyorum ama gls de klima bile opsiyonel. şimdiki aracımda yok mesela. taktırmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

14. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    LS şahinin şekil değiştirmiş halidir. Direksiyon 1968 tırlarının direksiyonu gibi dönmez, klima yok, camlar manuel, direksiyon ayarı falan yok, ön camda güneşi önleyen karartı yok, arka hoparlörler opsiyonel, mono teyp ve 1.3 motor...

Bu araç üretilmemeli ayıptır.

15. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın burakthy dedikleriinize ne yazık ki katılmıyorum.LS modeli şahin gibi herhangi bir özelliğe sahip olmasa da kıyaslanamayacak sağlamlıkta şasi ve konfora sahiptir.

16. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    LS modeli ewet donanımsızdır.ama ne kadarda donanımsız olsa o haliyle 10 tane şahin eskitir

17. murdogan

murdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konunun açılış amacınında yorum yapmak istiyorum benim 91excelin de ruhsatında motor hacmi gücü yazmıyor.

18. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu uygulama 94 yılının sonundan itibaren başladı. yani aracınızda hiç ruhsat değişimi olmadıysa normaldir. ya da trafik memurları yazmasam da olur demişlerdir :)

19. bulut19_38

bulut19_38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi benım araba 1.5 gls 93 model ruhsatta 65 beygir yazıyor çok saçma geliyor.benim bildiğim bu araba 85 beygir, yani 1.5 gls ler....
    Düzenleyen : bulut19_38

20. can**

can** Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm bendede gls excel var sorunun cevabı 1.5-77hp-4-silindirli,üsten supaplı (OHC)
    Yakıt deposu Gal ımp.gal litre
    Kapasite11.99.945

Bu Sayfayı Paylaş