Merhaba arkadaşlar Dün 94 Excel GLS aldım Diyarbakır'dan , malatyaya gelene kadar arabanın harareti hep çok azdı doğal olarakta kalorifer isinmadi , bugün sanayide termostadin iptal edildiğini öğrendim ve yeni termostat taktırdım, hararet ve içerinin ısınması düzeldi fakat araba sürekli 1600 li devirlerde ve vites degistirkende kendiliğinden 1000 devir artıyor, vitesteyken de hissediyorum kendi kendine gidiyor bu neden olur sizce ?
Rolantide 1700 lu devirlerde kendiliğinden gaz vermiyor yoldayken yapıyor, benzinde deniyemiyorum kapak açılmıyor bugün fakat ettim PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gaz kelebeği takılı kalıyor olabilir yada karbüratör üzerindeki lpg mikserine takılıyodur atıyorum 1.vites 2.vites gidiyorsun sağa dönüceksin debriyaja bastın devir yükseliyormu ?
Hah aynen öyle devir yükseliyor gaz ayarı da yaptırdım bugün uzun yolda 30 Kr yaktı PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hava fitiresinin yuvarlak kapağını sök orda ortada karbüratörün tepesini görüceksin onun hemen üstünde sonradan takılan bişey var ona bi bak içindeki kelebeğe çatıyormu biri içierden gaz verince
Tamam gündüz gözü deniyim bir ama bu sorun termostadi taktirdiktan sonra oldu yoktu o kadar yol geldim PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
belki hava filitresini sökmek icab ettiyse o sırada filitre kapağı komple sökülüp takıldıysa oluşmuş olabilir
Yok orayı hiç açmadı , radyayorden motora giden kalın hortumun, motor ile bağlantı noktasinin olduğu yere taktı başka biseyle oynamadı ustanın basindaydim PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok gaz pedalı aynı , yarın dediginizi deniyicem , birde kalorifer 1-2-3 uncu seviye çalışmıyor , ayağa yüze vs ayarliyamiyorum o parçayı nereden bulabilirim PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tek 4 çalışıyorsa rezistansı arzalıdır ayak yüz ayarı içinde kalipelerde sıkıntı olabilir yada hava emişli sistemse sistemde kaçak olduğundan yönlendirmiyordur elektrkçiye baktırın