Herkese iyi akşamlar. İstanbulda ikamet eden yakın bir arkadaşım 94 model toyota coronasını satacağını söyledi arabayı yazın bir iki defa kullanmıştım. Arabanın durumunun iyi olduğunu düşünüyorum. Araç güneş yanığından komple boyalı. Birkaç yerinde noktasal çizikler mevcut. Araçta air süspansiyon mevcut, muayenesi yaklaşık 4 ay önce yapılmış. Bakımları yeni yapılmış durumda. Arabanın fotoğraflarını da ekledim. Bu arabayı almayı planlıyorum fiyatı 20000 pazarlık yapılmış hali. Piyasasına göre yüksek ama aracın üzerindeki sistemleri de göz önüne alınca değer diye düşünüyorum. Fakat 4-5 ay içerisinde satmayı düşünürsem kaybım olur mu diye kafama takılıyor. Sizlerinde fikrini bekliyorum. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Yazmayı unuttuklarim olmuş. Km 225 binde, manuel vites, gli paketi, üzerindeki janti, ses sistemi fiyata dahil.
O jantlari hemen degis derim bu araci satacak olsan siknti yasamazssin yanliz kullanacaksan ayni jantin 16 " ini lastikleri 195 65 16 sini tak derim. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20bine temiz e34 m50 5.20ia bulup alırım ya da macera aramayı bırakıp daha modelli arabalara yönelirim. 20bin az bir rakam değil ayrıca sen 20bine alırsın ama satamazsın diye düşünüyorum, kimse tesisatı var airi var diye 15 liralık arabaya vermez 20 lirayı.
resimleri göremiyorum, ama geçmişte üzerinde müzik tesisatı olan aracın değerinin artmadığını yaşayıp gördüm. araç gerçekten temizse 20 bin'e alıp rahat rahat kullanırsınız, ama satarken 3-4 bin zarar ettireceğini düşünüyorum.
20 bine ne arabalar var biliyon mu sen piyasası olmayan aracı zor satarsın. hadi corolla olsa neyse..
air sistemi sonradanmı takılmış. arızası pahalıdır diye biliyorum. ses sistemine asla extra para vermeyin hatta 2000 bin flan diyorsa tmm sök sistemini düş fiyatı diyin.
Müzik tesisatı çok canlı birşey değil zaten öyle ona takılmıyorum pek. Araç üzerinde adam akıllı para tutan sadece air diğerleri ufak tefek detay. Fikirleriniz için teşekkürler. . Uzun süre binecek olsam hadi belki ama. Satma kısmı benimde kafamı karıştırıyor sürekli akan bir piyasası yok.
Yanlış anlamazsaniz o paraya o arabayı alırsanız arkadaşınızı çok büyük bir dertten kurtarmış olursunuz. Arac ancak 13-14 bin TL eder; o da alıcısı bulunursa.
Aracı su kısa sürede sizin değerli yorumlarinizi da göz önüne alarak vazgeçtim. Sanırım ilk etapta uzun süredir yaşadığım arabasizligin vermiş olduğu yetkiye dayanarak sağlıklı düşünemedim . 26 kasımda shell eco maraton yarışı için 4 günlüğüne istanbula gideceğim. Orada araç ihtiyacım olduğu için arkadaşla konuşmuştum daha önceden emanet olarak alacaktım. Ben o süreçte bu arabaya olan hevesimi alayim
Akşam 9 dan beri araba bende yaklaşık 100 km yol yaptım. Araç o paraya değmez hakikaten. air de ufak tefek sıkıntılar mevcut. Air aracın konforunu ciddi ölçüde düşürmüş durumda. Motorda yuruyen aksamda pek sıkıntı göremedim. Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
merhaba; toyota genel itibari ile çok sağlam konforlu az arıza çıkaran bir marka (10 yıl fabrikasında çalıştım) corona ise üst sınıf konforlu güçlü bir modeli fakat almayı düşündüğünüz aracın piayasa değeri müzik tesisatı ve aır ile ölçülemez. bence 20 bin verilmez orjinalini bulursanız en temizine max. 16 bin verilebilir. hatta 16 bine avensis bile alabilirsiniz. bende yaklaşık 1 yıl 93 gli olanını kullandım gerçekten motorunun büyüklüğüne aldanmamak lazım çok az yakan ve konforlu bi araç üzerine 1000 tl verip şuanki sonatayı aldım ama coronanın koltukları daha konforlu ve rahat bence. hayırlı günler...