Arkadaşlar Ankaradan 93 model elantra aldık Kayseriye getirdik. Almaz olaydık desem yeri var ne parçası var ne ustası var ve işçilikleri çok pahalı. Arkadaşlar Şu anki en önemli sorunumuz stop etme ve devirde dalgalanma sorunumuz var. ve klimayı açtığımızda zaten direk stop ediyor rolanti yükseltirsek sıkıntı yok ama klimayı açtığımızda yine gidiyor. Boğaz kelebeği yaparmı yoksa bi usta triger sente atlamış ondan dolayı olabilir içini açıp bakmamız lazım sente ayarı yapmamız lazım dedi başına gelen varsa yardımcı olabilirmisiniz.
Aramıza hoşgeldiniz. Forumda küçük bir arama yaparsanız rolanti dalgalanmasının çözümünü bulursunuz. Aracı alırken detaylı inceletmediniz mi ? Klimayı veya diğer aksamları test etmediniz mi ?
arabayı benzine alıp deneyin rolanti ve klimada stop etme problemi varmı diye.Büyük ihtimal rolantindeki düzensizlik yüzünden kliman arabayı sustuyor.Çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar araba şuan her haliyle ok gibi maşallahı var bütün sorunlarını tek tek bulup çözdük. 2000 model üzeri çoğu arabadan güzel gerçekten. İlk başlarda biraz sorunlu aldığımız için soğumuştuk. 4 üniversiteli arkadaş birden kullanıyoruz okulun gözdesi oldu binen bir daha binmek istiyor. Herkese tavsiye ederim.
Sizin adınıza sevindim. Muhtemelen alırken dikkat etmediniz pek çok şeye ama sorunların üstesinden gelmişsiniz. İyi günlerde güle güle kullanın aracınızı. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konuyu nasıl çözdünüz . bende 2000 model 1.6 gls var rölantı dalgalanması oluyor çözemedim arabadan soğudum vallaha yardımcı olabilirmisiniz
Orhan Bey sorununuzu nerede ve hangi işlemler neticesinde çözdüğünüzü belirtir misiniz lütfen. Benzer sorunlarım var ve durum daha da kötüye gidiyor acil yardıma ihtiyacım var esirgemeyin lütfen...
bazen sorun için forma üye olup sorun çözdükten sonra sırra kadem basan arkadaşlar var inşallah bu arkadaşta onlardan değildir kaç araba değiştim hala bu forumdayım bilgi paylaştıkça güzel