93 excel gls aldım..arabadan çok memnunum ve lpg taktırdım..fakat araç benzinde giderken aniden stop etti,tekrar çalıştırdım fakat gaz yemedi,gaza basıyorum bi noktada gazlıyo pompalamazsan stop ediyo..araştırdım benzin filtresi tam dolmuyo,arkadaşlar benzin otomatiği dedi..lpg de sorun yok ama..fakat lpg de kullanırsam yaptırsam da benzin otomatiğinin tekrar bozulacağını söylediler..bunun için mitsubişhinin elektrikli benzin otomatiği varmış galiba forumda okudum..otomatik lpg de çalışmıyo herhalde tam bilmiyorum..bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..mitsubişinin hangi modelinin benzin otomatiği elektrikli...uyum sağlarmı yada başka çözüm önerilerinizi bekliyorum..birde 50 tl lpg ile istanbulda şehiriçi 240 km yapıyorum normalmi?
bendede benzinde böyle problem olmuştu pislik gelmiş depodan tıkamış temizlediler sorun kalmadı.bence ilk fırsatta benzin deposunu söktürüp iyice temizlet içinde çok döküntü pislik birikmiş oluyor... aracında devamlı yarım depo benzin olsun benzin otomatiği kuru kaldımı bozuluyor bu nedenlede en azından gün aşırı şöyle yolda giderken motorda sıcakken(benzine geçip çalışması dahada kolay olsun diye) benzine alıp 3-5 km yi öyle git böyle yaparsan otomatiğin içindeki diyafram kurumayacağından problem çıkmayacaktır ben 2-3 senedir böyle yapıyorum otomatik bozulmadı hiç elektrikli otomatiği bende duymuştum ama denemedimde gerekte olmadı ama aklında olsun bizimkilerinde normal benzin otomatiğinin kaliteli ve kalitesizi var aralarında çok bi fiyat farkı olmuyor araştırıp öyle al epey önce değiştirdiğimde en adisini takmışlar birkaç haftada bozulmuştu götürdüm fırçaladım ben size 2-3 haftada bir benzin otomatiği değiştirmeyemi geleceğim dedim para almadan daha kalitelisini taktılar 3-4 senedir problem yok.. ama kesin olarak otomatiği uzun süre benzinsiz bırakmayacaksın bu kesin şart.
saol aybasan tşk ederim...bende araştırdım fiyatları orjinal kore olanı 45 çin olanları 35 tl..kendim değiştirebilirmiyim acaba?