Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

93 excel gls rolanti ayarı nasıl yapılır

'Excel Forum - Club' forumunda kramp10 tarafından 21 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. kramp10

kramp10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar hepinize merhaba.Siteyi yeni keşfettim.yardımcı olacak arkadaşlarada şimdiden teşekkür ederim.benim araçta volan ve marş dinamosu değiştikten sonra rolantide 1200-1100 devirde çalışmaya başladı.bunu tekrar 800 e indirmeye çalışlıyorum nasıl yapabilirim?birde bunun resimli anlatımını netten aradım ama bulamadım bilen arkadaşların paylaşmasına çok sevinirim.herkese iyi hafta sonları.

2. Misafir

Misafir Guest

Bu konuda sanal olarak destek vermek çok zor...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Araç enjeksiyonlu mu? Karbüratörlü modellerde 3 adet ayar vidası var, hepsi farklı yerde ve ancak ustası güzel bir ayar çekebilir. Bence bir mitsubishi ustasına gidin.

4. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    karbüratörün hemen arkasında bir vida var ucunda oyuncak araba tekerleği boyunda beyaz plastik bir parça var onu gevşetip sıkarak yapıyorsun..
    şöyle sol taraftan karbüratörün yani hava filtresinin olduğu yerin arkasına doğru bakarsan görürsün ama dikkat et elini biraz oraya doğru sokman gerekiyor motor sıcakkende sağa sola deyip hafiften yanabiliyor rolanti ayarı içinde mecburen motorun sıcak olması lazım azcık uğreaştırıyor yani

5. tnykrtlc

tnykrtlc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tunay Kartalca
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    aybasan gayet güzel anlatmış. aynen anlattığı yerde ve yapması çok kolay. azcık elimiz falan yansada :)

Bu Sayfayı Paylaş