bagaj lambam yanmıyor. nasıl bi sistemle yandığını bilen varmı bagajda düğme felan yok. yada vardıda sökülmüşmü bilmiyorum. bagaj açılınca mı yanıyor yoksa parklaramı bağlı. çalışan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.
valla benım kıde yanmıyo malesef.bagaj kılıdının orda bı sensor gıbı bışey olmalı.benımkınde oda yokdu uğraşmadım sen yaptırabılırsen benıde bılgılendırırsen sevınırım..
ben de de 93 excel gls var arkadaşlar. bende ona bi çözüm yolu bulamadım. 1 mt led aldım onu bağlıcam.eminim aratmaz lambayı
arkadaşlar bagaj kilitin öpüşen yerinde bir bu linkteki gibi bir siviç olacak http://www.google.com.tr/imgres?q=s...bnw=179&ndsp=30&ved=1t:429,r:20,s:236 eğer o siviç yok sa yada su ve rutubet ren paslanmış ise çalışmaz. eğer orda yoksa aynısından alınız var ise onu söpük zimpara vasıtası ile temizleyiniz söktükten sonta sonra siviçe bağlı bir kablo olması lazım bu kablo bagaj lambasına (-) negatif tetikleme gönderir o kaobolu aracın (-) negatif alabilecek şekilde kapartaya değdirin lamba yanacakmı tabi bu arada lambayı kotrol edin sağlammı diye lamba yanarsa siviçi temizleyip yada yenisini takın. ama taktıktan sonra bir kişi bagaja girsin kapağı kapatsın bakalım lamba sönecekmi sönmez ise o siviçin altına destek pul olur somun olur destek koyun sonra bir daha bakın bu işlemi lamba sönene kadar yapın yoksa AKÜ biter ) talıkdığınız yer varsa telefonla bile yardımcı olabilirim SAYGILAR..
o switch bende vardı ancak lambanın duyu olan yeri yoktu. onu aldım switchi de değiştirdim.switch orjialde yok. volkswagen transporter ın switch i nerdeyse sıfıra sıfır oturdu. lamba için de duyu almadım. yerine 9 ar lı 2 şerit led kestim 5050 smd serisi. gündüz gibi oldu wallahi