8Bin TL Civarına AL-SAT Yapmak İçin Araç arıyorum fakat Marka ve modele tam olarak karar veremedim kolay satılan bir araç olmasını istiyorum ve tek model üzerinde yoğunlaşmayı düşünüyorum , sizlerden tavsiye bekliyorum , aklımdaki model broadway
Emre kardeş bu işi illaki yapacaksan satım kolaylığı bakımından ilk aracım olan broadway'i kesinlikle öneririm. Mümkünse Beyaz ve 90-93 model arası olsun. Satman için sahibidene bir ilan ve 2-3 saat gibi bir süre yeterli (Düzgün bir araç olursa eğer.) Alırkende özellikle şanzıman, motor, bilya sesi ve çamurluk ağızlarına çok dikkat etmelisin. Şanzıman vitesten atar, motor harareti sevmez, akisler ötüyorsa orjinali dışında hiçbir şekilde randımanlı tamir olmaz. Orjinal bilyalarda baya bir para. (1 haftada 2 kez yaptırdım o yüzden biliyorum tecrübeyle sabittir.) Arka çamurluk ağızları mümkünse boyanmış olsun çünkü %100 ü burdan çürümeye başlar broadwayciler bakmaz bile bu kısımlardaki boyaya. Flashlara - Fairwaylere bulaşma. Gördünmü kaç. Boradwayi tercih sebebi yapan yakıtıdır. Bu diğer modellerde mevcut değildir. Springlerin piyasası flashlara göre hızlı fakat broadwaye göre yavastır. Bence yapmak istediğin günümüz piyasasında baya bir zor. Allah yardımcın olsun
şahin doğan toros bulursan toyota da olur -90 model corolla xl genelde beyaz tutar abi turkiyede ben de bu soruyu al sat yapmak yerine kendi açımdan sorayım seneye universteye gidersem aynı rakamlarda birşeyler alabilme ihtimalim var ne tavsiye edersiniz ? serdar abi sosyete torosu hakikaten çok güzel benzetme :-D GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İzmirde Şahin ve Doğan özelikle SLX çok tutuluyor ve çok çabuk satılıyor.Arkadaşlarımdan biliyorum.SLX aynı model Klimalı Tempralardan daha pahallı olabiliyor.Geçen hafta arkadaşın sorunlu 4 Vites 89 Şahini 4500 YTL hemen sattık.Renault özelliklede Broadway buralarda iyi bir İmaja sahip kırsalda özellikle çok tutuluyor.Siz Ankara ikametlisiniz o bölgedeki satıcılar arasındada araştırma yapmalısınız bence.,, Hayırlısı olsun.
Broadway'de karar kıldım gibi ama tam olarak içime sinmiyor Varsa araç tekliflerinizi önerilerinizi bekliyorumm