Selamın aleyküm arkadaşlar Hyundai Era 1.4 benzinli araca sahibim 430 bin km de tiçari geçmişi olan bi araç araçımda 80 90 km hız da gaza bastı da bir titreme mevcut araç aşırı sallanıyor tabiri caiz çamaşır makinası gibi ancak gazı ayamdan cektimde ve 110 120 hızlarda titreme kayboluyor ustama gösterdimde Akis dendi 2 Side deişcek dendi ama malümunuz akislerin komple deişmesi çok pahalı. Tamir yaptıruldığı söyleniyor oda 600 1100 TL arası sizce ne yapmalıyım yada aracın dediği gibi aksden kaynaklı bi sorunmudur başına gelenler yardımcı olursa sevinirim.
aks ın ic kafalari bozulunca bu hızlarda titreme yapar.ic aks tamir pek randıman vermiyor.yan sanayi ticari takside 100 bin km. civari gidiyor.
Aks değişmeden randıman vermiyo. tamirine boşuna para harcamayın. yaklaşık 2 ay önce 540 TL sol aks + 150 TL işçilik ile değiştirildi. tabi istavrozdaki boşluk fazla değilse.
Aracım şuan ticari deil hususi kullanıyorum ama günlük 50 km yol yapıyorum işe gidip geliyorum 2 aksde komple deişmesi gerekiyo dendi fiyat aldım da ise 1100 TL yan sanayi sağ ve sol fiyat aldım sizce ne yapmalıyım deişimmi tamirmi
Deiştirdin mi tamirmi ettirdin? Aks komple sağ ve sol verilen fiyat 1100 TL oto Mehmet te ama ne kadar sağlam bilmiyorum tabi peki başka birşeyden dolayı titreme yapma ihtimali varmıdır
usta kontrolunde akslari sallayinca boşlugu belli oluyor.buyuk ihtimal ustanin teshisi dogrudur.ben ticari kullaniyorum.gecmişte tamir ettirdik.fazla gitmiyor.yan sanayi takıyorum. hususi kullanimda nazik kullanimla daha uzun gider.
Anladım peki teşekkğr ederim tamir yerine parcayı almak da makbül o zaman peki dağ sol komple aks için parcacım oto Mehmet 1100 lira fiyat verdi sence nasıl almalımıyım?
İç aks laleleri zamanla boşluk yapıyor. Tek satılıyor yada aksçılar uyduruyor. Ben tamir ettirmiştim, ortalama 60-70 bin km dayandı. Sonra komple aks aldım.
1. ve 2. Vites değişimlerinde vuruntu vardı , araba ilk hızlanmada zıplama yapıyordu onun için değişim yapıldı. Şuan sıkıntı kalmadı
Hepinize teşekkür ederim anlaşılan tamir yerine 0 almak mantıklı olacak alıp deilim yaptımda bilgi veririm şuanda evlat yatarda