Herkese iyi forumlar 2013 i20 1.4 cvvt otomatik aracımda 80 den sonra gaza bastığımda bir titreme hissediyorum, 110 lardan sonra kesiliyor ayağımı gazdan çektiğimde ise azalıyor balanstan mı yoksa aks iç kafalarından mı yapıyor bilemedim hiç yaşayan oldu mu böyle bir problem
Jantlardan kontrole başlayabilirsiniz, iyi bir yerde rot ve balans ayarı yaptırın, jantlar yamuksa düzelttirin. Jantlarda problem yok ise disklere bakılmalı, omdan somra aktarma organları kontrol edilmeli.
Araç gaza bastığınızda sekerek hızlanıyorsa akslara yönelebilirsiniz. Yazdığınız gibi titreme şeklinde ise tekerleklerin balansı ile başlayıp ön takıma kadar kontrol edilmeli.
sekerek bi hızlanma yok hocam titreme şeklinde bakalım haftasonu bi rot balans yaptırayım, jantları kontrol ettireyim olmadı bakacğız sağolun