15 yillik bir tarihe sahip 8. Etap final veriyor... 13 Kasim tarihi itibari ile Acun Ilicali nin aldigi Tv8 kanalinda sevilerek izlenen 8. Etap alinan kararla ekranlara veda ediyor... Murat Öztürk bu haberi facebooktaki 8. Etap sayfasindan duyurdu... Yaziklar olsun Acun... bu kadar guzel bi programi bitirdin ya aferin sana ne demeli !!! Tapatalk Sagolsun
Çok izlemedim o programı ama Türkiyedeki programlarda çıkıp sadece katalogda yazılanları okuyolar, adam gibi piste çıkıp arabayı denemiyorlar, boş yolda arabayla geziyorlar. Asıl merak edilenleri değil de katalogdan bizim de görebileceğimiz şeyler hep. Yani bu güne kadar o programların hiç birinde yol tutuş hakkında bi fikre sahip olamadım. Hiç biri bi Fifth Gear değil yani. Ben bu arkadaşların yaptığı testleri izledim çok beğendim. Bi kere benle aynı dili konuşuyolar E180 tetinde arka çeker arabanın yanlaması gerektiği muhabbeti var mesela Burda da bmw 116d ile piste çıkmışlar bol yanlamalı bi test, arabanın karakterine varana kadar anlatıyolar. Bunlar benim araba değerlendirmedeki temel ölçülerim. İsterim ki bu arkadaşlar TV programı yapsın onları izleyelim
Şu video hep hayalimdi .) Ne güzel yapmışlar yahu . Daha varsa izlerim. Bu yazıya hak veriyorum. Yanma odasından gönderildi.
Bu arkadaşlara çok istemelerine rağmen hyundai araç vermiyor bu konuda bizim elimizden birşey gelebilir mi acaba ne dersiniz testleri ve videoları çok güzeldir ayrıca üşenmeyenler için internet sitelerinde yer alan inceleme yazıları da oldukça yararlıdır tavsiye edilir kesinlikle!
hayırlısı olur inşaallah. daha iyi programlar bulur izleriz bizde sıkıntı mı !!! ahan da oto-park.com bu siteye gireriz...
gerçekten hem sunucusu ile hem de yapımı ile kaliteli bir programdı umarım daha güzel bir program yaparlar.
BMW incelemesinde far anahtarı kore yapımı gibi ucuz hissettiriyor sanki i30'un ki gibi bir yorum yapmışlar. bu vatandaşların aklında hyundai = ucuzluk, adilik kavramları yer alıyor sanırım.