araç ticari takside çalışıyor ve toplamda 733000 kilometre sorunsuz problemsiz yol katetmiş durumda . LPG sistemi BRC sequent 32
Video cekilirken sans eseri bende ordaydim. Gozlerimle gordum. Benim aracinda bobini degisiyodu. İyi iscilik ve montajla lpg de sikinti olmuyor.
Candan Mühendislik denen, hemen hemen her videosunda LPG li araçları öven ve hatta benzinliden daha iyi performans verdiğini söyleyen bir firma .Yaptıkları olay gelen bazı müşterileri kameraya çekip, kendi reklamlarını yapmak.Kameraya çekilen müşteriler ne diyecek, nasıl olumsuz yorum yapacak? Zaten gazı veriyor.İzleyin kanal videolarını sizler kara verin. Tamam çok yol gidene, dizel sevmeyene, LPG isteyip taktırana bir lafım olmaz ama LPG taktık hiç sorun yaşamadık , aynı performansı aldık hatta daha iyi bile çekiyor olayı nedir? İyi bir firma olabilir ama bu kadar övgü bana fazla geliyor.
Kurulan sistemi övmeden söyliyim. Benim araba altı aydır gazlı üç senedir bende. Gazda benzinden daha iyi gidiyor. Video daki marka değil sistem.
LPG motoru bitirir diye bir efsane var. Elbette bitirdiği motor vardır ama yağ bakımı yapmamak motoru daha çok bitirir. Yağını suyunu her ay kontrol edelim sorunsuz bu km lere geliriz.
Düzgün ayar ve kit ile LPGnin motor bitirdiği falan yok. Şehir efsanesi ve millet sırf adı USTA olan LPG ciler yüzünden LPG li araçlardan uzak duruyor ve aman aman diyor.. Çevreciyim ve LPG yi çok seviyorum.
ew10 motoru mustang dynoya çıkardık benzinde 148hp lpg de 141hp çıktı haa aradaki farkı şöför nasıl yorumlar bilemem.