hocam herkese iyi akşamlar 2008 model 1.4 benzinli eramız var bu arabayı yarın özel bakıma sokucam ama servis değil garanti olayını bitiryorum benim yapmayı düşündüklerim bunlar eksik yada yanlışım varsa düzeltirseniz çok sevinirim abilerim ..... polen filtresi--hava filtresi---yağ filtresi--- 10w-40 mobil 4 litre yağ---benzin filtresi ---bosch marka buji---yağ boşaltma tapası---antifirizli silecek suyu balata spreyi şimdilik aklıma gelenler bunlar ha birde V kayışı bunlar yeterlimi sizce ve yaklaşık olarak ne kadar tutar abibu bakım işi yorum larınızı merkala bekliyorum ben bu siteden çook şey öğrendim ve gene yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum hepinize şimdiden teşekür ediyorummm.....
coşkun baba akü 2 aylık daha yeni öndüzene bakılabilr katılıyorum peki frenlere nasıl bakılır abi bunun kontrolü ne şekilde sağlanır abi burda ki sevgili ustalar hiç arabaya binmeden sadece arabanınaltına bakarak kaldırıp ordan teşhisi koyuyorlar gözünü seveyim nerde o izmişrdeki aydındaki usatalar yaaa
hımmm anladım abi demek sadece o şekilde belli olabiliyor peki hocam başka aklınıza gelen bişeyler varsa yardımcı olursanız sevinirim ....