Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

6000 km yorumlarım....

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda kanz tarafından 19 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. kanz

kanz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Accent era 1.4 team abs arabamda 6000 km'yi geride bıraktım. Ve araç hakkında düşüncelerim...
    - Performans olarak bi sıkıntı yaşamadım yakıt tüketimi de sehiriçi 8-9 lt, şehirlerarası 6.5-7.5 lt... 10000 km'den sonra düşer ümidiyle normal karşılıyorum.
    - Sabahları motor soğukken 2. vitese zor geçiyor ve genel olarak geri vitese takarken de aynı problem mevcut.
    - Otobanda giderken ufak çukurlarda amortisörlerden sorunum yok ama şehiriçinde yavaş geçtiğim halde kasislerden geçerken amortisörlerden ses geliyor.
    - Siyah araba alacaklara bir daha düşünmelerini tavsiye ederim, karizması farklı oluyor ama özellikle yağmurlu kış aylarında gerçekten çok kirleniyor ve kiri çok gösteriyor.
    - USB'li teybin bu kadar kullanışlı olacağını tahmin etmemiştim ... :):)
    - 5000 km'de servis yağ kontrolüne çağırmıştı. Geçenlerde aradım yağ kontrolü yapılacağını eğer gerekliyse yağ değiştirileceğini(benim iznimle) ve bunun yaklaşık maliyetinin 120 tl olacağını söylediler. Böyle bir uygulama var mı? Ama ben yine de bi ara kontrole gideceğim ve amortisör ve vites geçişi sorunlarımı da ileteceğim..

2. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler
    kazasız belasız sür

ne zaman almıştınız aracı
    Düzenleyen : erhanbaba62

3. kanz

kanz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler... inşallah...
    eylül'de almıştık aracı.. 6 ay oldu...:):)

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Genelde hemen hemen tüm Hyundai modellerinde motor, şanzuman ısınana kadar geri vites yada vites geçişleri zor olabilir. Diğer aracımız Astra G kasa motor ısınana kadar vites geçişleri çok daha zor, bence Eranın vites geçişleri harika ötesi motor soğukken.

Servise gittiğinizde şikayetlerini dile getirirseniz garanti kapsamında ilgilenirler.

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    vites geçişleri zamanla yumuşuyor ama sabahları özellikle soğuk havalarda sert olması gayet normal.yakıt olarakta normal yakıyorsunuz zaten.

ayda 1,000 km yaptığınızı varsayarsak bakımınızı eylülde yani eylül 2009'da yaptıracaksınız(1 yıl dolduğu için).şu an yağ değiştirmenize gerek yok ama hava filtresini değiştirmeniz hem yakıt için hemde motorun sağlığı için iyi olacaktır.genel kontrole gittiğinizde ön takımı frenleri ve diğer aksamları kontrol ettirin.kazasız belasız sürüşler.

6. kanz

kanz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yorumlarınıza çok teşekkürler...

7. boomerang1972

boomerang1972 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2008 ağustosda aldım aracımı 1.4 team geri vites geçişlerinde bende sıkıntı yaşıyorum acaba arabada mı bir problem var diye düşünmeye başlamıştım zaten genelde araç soğuk iken yapıyor. benim tavsiyem zorlayarak sakın geri vitese takmaya uğraşmayın baktınız geçmiyor tebriyajdan ayağınızı kaldırıp tekrar basarak vitesi takmaya çalışın olmadı bidaha tekrarlayın vites rahat bir şekilde geçiyor yani benimki öyle..

Bu Sayfayı Paylaş