En düşük fiyat uçar'da 505tl söyliyim.Ben geçen hafta almıştım.Diğerleri 575 ile 650TL arasında fiyat veiryor
uçarda indirimimiz de var artık oraya bir sorun.tunaya da bir sorun en son ne yapar diye servis danışmanına beni söyleyin yardımcı olur..
2006 model getz 1.5 vgt m var benim de ve 60000 bakimi geldi. Ismini vermek istemiyorum ama Anadolu yakasındaki servislerden bir tanesi 460 tl + kdv bir digeri de 315 tl kdv dahil fiyat verdi. Yuksek fiyat arayan servisi arayip fiyat farkinin nedenini sordugumda yapilacak islerin, degistirilecek malzemelerin farkli olabilecegini belirtti ki bana da mantikli geldi. Iyi de benim normal bir kullanici olarak bunlari bilmeme imkan yok. Normalde bunlarin belli bir bakim maddeleri yok mudur veya olmasi gerekmiyor mudur?. Bir tarafta fiyat olarak uygun ama belki de bakim olarak yetersiz bir servis var, bir tarafta fiyat olarak yuksek ama herseyi gerektigi gibi yaptigini iddia eden bir servis var. Ogrenmek istedigim sudur, 60000 veya herhangi bir bakimda mutlaka yapilmasi, degistirilmesi gereken seyler nelerdir. Bunlari madde madde bulacagim bir bilgi kaynagi var midir eger yardimci olabilecek varsa simdiden tesekkurler....
biri orjinal biri yan sanayimi kullanıyor fiyat farkları var aynı orjinal parçaları kullanmıyorlarmı çok saçma,orjinal parçaları kullanmak zorunda değillermiki
sorun yan sanayi parca kullanmasında degil. ornek veriyorum mesela bir tanesi sanzuman yagini tamamlarken oburu full degistirebiliyormus veya ne biliyim bir tanesi cam suyunu degistirirken oburu degistirmiyormus... burda benim ogrenmek istedigim, 60000 bakiminda 1. polen filtresi 2. yağ degisimi 3. vs vs turunden hangi seylerin mutlaka ama mutlaka yapilmasi gerektigini gosteren bir kaynagin olup olmadigi... ona gore elimizde bir liste olursa karsilastirma daha saglikli olur diye dusunuyorum....
tesekkurler ama dedigim gibi burda onemli olan bu verilen fiyatta neler var neler yok onu bilmek de onemli.... neyse dun biraz arastirmadan sonra arac kullanim kilavuzunda ve internet sitesinde 60 bin bakiminda nelerin kesin degistirilmesi nelerin kontrol edip degistirilmesiyle ilgili maddeleri buldum.... http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=tanitim-kullanim&menu_id=252 http://www.hyundai.com.tr/pdf/Getz.pdf sayfa 182, 183