19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

60.000 bakımı hakkında...

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda maviay tarafından 11 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. maviay

maviay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abiler kardeşlerselamlar...bugün 60000 bakımı içün randevu almak üzereerabamı servise götürdüm. bu bakımda neler yapılacak diye sordum eleman saydı saydı derken kampanyalı turbo değişimi dedi. ben dur dedim turbo niye değişiyoki benim arabamın turbosundan şikayetçi değilim dedim. o da şirket böyle tavsiye ediyo dedi.
    şimdi kafama takılan soru şu: bildiğim kadarıyla yeni turbolarilk turbolar kadar performans vermiyor, turbo değişirse yakıt performansla doğru orantılı olarak düşer mi? 2- turbo değişimine yeşil ışık yakmalımıyım.

2. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    usta benim en son tdo 4 turbolu şahinim vardı onuda lpg de kullana kullana anasının gözü yaptık.Araban dizelse turbo benzine göre daha degişik sıkıntılar verecektir.Ayrınca turbo dedigin zırt bırt degişilirmi bilmiyorum.Turbonun motora mekanik bir destegi yok bildigin gibi.aldıgın turbo sandık ise sanırım bişi olmaz...

3. Misafir

Misafir Guest

Motorun sağlığı açısından daha düşük basınçlı turbo kullanmak faydalı, performans olarak bir şey kaybedeceğini sanmıyorum, aradaki farkı yazılımla hallediyorlar, yakıt olarakda pek bir şey farkedeceğini düşünmüyorum..

Bu Sayfayı Paylaş