onun üzerindeki jant kaç ofset kaç inç lastik ebatları nedir kaç cm yay takmış araç sahibiyle görüşen oldumu hiç? bilgilendirirseniz sevinirim
tekirdağdan cem arkadaşımızın aracı çok hoşuma giden bir era maşallahı var. 205/40/17 jant lastik var
jantlar ve lastikler çok hoş duruyor.ama, eranın lastik boyutunu bu kadar orijinalinin dışına çıkarmak, yakıtı artırmaz mı? aynı zamanda sürüş güvenliğini de olumsuz etkilez mi?. Düzenleyen : YeniAccentEra10
Bence var üsteki jantlarla alttaki jantlar aynı model değiller alttaki jantın göbegi kırmızı modelide farklı ve lastiklerde farklı dikkatli bakarsanız anlıya bilirsiniz.
185/65/14 lastikler vardı erabamın üstünde. Şehir içi max. 650 KM yol gittim. Şimdi 195/45/16 lastiklerim var. Şu an 600 KM deyim, sanırım bi 40, 50 km daha gider... Dış Modifiye bölümünde Jant aldık iyimi ettik, kötümü? başlığına bir bak derim...
arabanın sahibi arkadaşım sizden daha iyi biliyorum aracı.bir kaç jant değiştirdi isterseniz başka jantlı fotolarınıda ekleyebilirim.neden jant değişik olunca shopmu oluyor anlamayadım?
amortisörlerde esneme payı çok kısa sürtmez.benimde puntomda amortisörlerim %70 sert 205/40/17 kullanıyorum bazen 5 kişi biniyoruz sürtme olmuyor