Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

56.000 de V kayışı gergisi garantiye girmez mi?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda zafer10el tarafından 20 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. zafer10el

zafer10el Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Motordan gelen ses üzerine servise götürdüm. 60.000 bakımında V kayışının değişeceğini kasnağında zamanla genleşmeye bağlı ses yaptığını bunuda bakımzamanı ücretli olarak değişeceğini belirttiler. 20-30000 km de olsaymış garantiden değişirmiş. Ama zaten V kayışının bakım zamaı geldiği için bunun ücret dahilinde olduğunu belirttiler. Benim V kayış kasnağına kullanıcı olarak ne gibi bir zararım olabilir ki garantiye girmez ??? Yardımlarınızı bekliyorum...

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,965
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    60.000 bakım kapsamında değişim görünüyorsa ve araç 56.000 km'de ise değiştirmek zorundalar.
    Düzenleyen : MSC

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hangi servis acaba ? Servisin bu duruma büyük oranla garanti kapsamında gidermesi gerekir diye düşünüyorum.

4. zafer10el

zafer10el Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    V kayışı bakımda değişiyor. Parasını vericem. Ama kasnağı bakımda değişen bir parça değil. Kayışın bakım zamanı geldiği için kasnağınıda parasıyla değiştirirlermiş. Garantiden değişmesi gerekli diye düşünüyorum. Her servis aynı şekilde mi yapar acaba. Tecrübesi olan var mıdır?

5. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servısın bu kasnagı mecburen garantıden degısmesı gerekıyor bence pesını bırakmayın servıs parasını sızden almak ıcın caba gosterıyor cunku garantıden degısırse parasını alamayacak fabrıkadan alacagagececek oda servısın fabrıkaya olan borcundan dusecek buda servısın ısıne gelmıyor sızden para almak varken bence ustune dusun garakırse fabrıka ıle gorusun

Bu Sayfayı Paylaş