Eyvallah sagolasın. elantranın ön tamponun altı düz olamadığı için mecburen ısıtırak eğdim o kadar oldu
Arkadaslar sızden yardım beklıorum jant lastık takımı almak ıstıorum ama 17 mı alsam 16 mı alsam karar veremıorum ??
ben 17 takmıştım 45 yanak ben gündelik kullandığım için biraz sorun olmuştu balon yapmıştı. eğer sizde gündelik sürekli kullanıyorsanız 16 takın derim. ama keyfi biniyorum haftasonları geziyorum derseniz 17 takın dikkatli gidin derim.
Massallah araciniz cok guzel. Lastik konusunda 16 dan buyuk bakmayin bence HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benımde 17 takasım var ama bızım buranın yolları perısan 16 uygundur ozaman pekı lastık neyı tavsıye edersınız 205 50 16 lassa dusunuyorum.
Allah kazadan beladan saklasın güzel bir aracınız var. Jant konusunda ise fabrika standartlarından büyük jant takmak için ön takımlarda da ekstra değişiklik yapmak gerekiyor diye duymuştum. Gerekli bilgiyi uzman arkadaşlar verir zaten Aracınızı güle güle kullanın.
16 jant sorunsuz olur. Lastik ebat ve marka konusunda bende acemisiyim elantra nin tecrubeli arkadaslar cevap verirler. Birde dusundugunuz jant modellerinide konuya ekleyin isterseniz. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Honda city gibi gereğinden kısa aks mesafesine sahip araçlar haricinde büyük lastik takmak ön düzen geometrisi bozabileceği düzensiz ve asimetrik rot ayarına sahip olursunuz . Fabrika verilerine uygun kaliteli bir lastik kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. İyi forumlar.
Böylede camurlukla lastık arasında bosluk canımı sıkıo lastıklerı hafıf buyutup dusurmek ıstıorum aracı cok bozmadan
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum elantrama koni amortisor (sarı koni) taktırmayı dusunuyorum bılgınız varsa yardımcı olabılırmısınız? Bide bu jantlar arasında kararsız kaldım ARCEO-1122 ARCEO-1125 sizce hangisi