Aracıma yapılan extra listesi : -3M Cam Filmi -Ön Panjur Parlak Siyah Kaplama -Torpido Neonu -Kapı Altı Hyundai Logosu -Far Philips 8.000k uzun kısa Xenon -Sis Philips 16.000k Derin Mavi Xenon -Sinyal Verildiğinde Devreden Çıkan Işık Şiddeti Ayarlı Amerikan Modül -Mühürlü App Plaka & Pleksi Plakalık -Ön/Arka/Sağ/Sol Body Kit -Bagaj Üstü Spoiler -Spoiler Parlak Siyah Kaplama -Geri Vites Kamerası -Kaliper (Mavi) -4 Kapı Mugen Cam Rüzgarlığı -4 Kapı Pionner Compenant/Kicker ES series 38cm Bass
Yapılanların hepsi güzel olmuş ama farklı bir body kit daha güzel dururdu. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Arkadaki o ekin ortadaki kısmına difüzör montajlayıp sağ sol olarak yada sadace çift çıkıl egsoz başlığı uygulaması yapıcam. Sonra ekin görüntüsü düzelicek
Ordu Kayahan otomotivde takıldı serviste bunlar vardı. Arka ek farklı model var siyahlı difüzörlü ama orduda bi araçta var aynısı olsun istemedim bunu aldım ama buna hoş bi tasarımla difüzör ve egsoz çıkışı yapıcam o zamam daha hoş bi görüntü yakalayacağımı düşünüyorum