Konu başlığında olduğu gibi, iyi bir LPG işçiliği ile sorunsuz milyon km yapılabilir, bir de Hyundai'yi beğenmezler Konu başlığında hatalar olmuş kusura bakmayın telefonun gazabı
Bizde de ticaride 1.6 era var 0 kmden beri brc mtm kit takılı ve şu an güncel kmsi 670.000 civarında daha motora anahtar değmedi. Düzenli yağ değişimi yapılır ve motora hararet yaptırılmazsa daha yüksek kmleri de görebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Candan mühendislik işi biraz da kendine mal etmiş gibi. Hyundai motorlarının, lpg ye tam uyumlu çelik subapla üretilmesinin çok büyük etkisi var. Dediği gibi doğru kit, doğru montaj ayar vs de önemli. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan gidenler Çevre Otogaz’ı da öneriyorlar ama Candan Mühendislik sosyal medyayı kullanarak çok iyi reklam yapıyor. Özellikle astra alacak olsam galiba ben de Candan Mühendisliği tercih ederdim. Bazı lpgciler afr ayarının bir işe yaramadığını söylerken Candan Mühendislik çok övüyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim arkadaşta Blue vardı geçen yıl sübablar bitti değiştirdi 87 binde ikinci sahibi idi 15bin km de almıştı ilk sahibi aracı servisten çıkmadan landirenzo taktırmış denildiği gibi doğru ürün doğru montaj önemli